Super League: Ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και Ηράκλειο

Τρεις αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Super League το Σάββατο 6/4.

Super League: Ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και Ηράκλειο

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ με τους Θεσσαλονικείς να διεκδικούν την 4η θέση από τον Ατρόμητο, ενώ οι πράσινοι θα κυνηγήσουν μια καλή εμφάνιση για να διασφαλίσουν την 6η θέση στη βαθμολογία. Ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάρτιν Τόνσο. Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γιάννη Μπουζούκη και τον Δημήτρη Κουρμπέλη.


Στις 17:15 ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με τους Ηπειρώτες να είναι στον +4 από τους Ομιλήτες, κάτι που δείχνει ότι το παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία των Κρητικών για να διεκδικήσουν την θέση τους στα μπαράζ παραμονής. Ο προπονητής του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα θα έχει κανονικά στην διάθεση του τον Σωτηρίου αλλά και τον Γιακουμάκη, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο ΠΑΣ και ο Γιάννης Πετράκης θα παραταχθεί χωρίς τον Κάστρο καθώς είναι τιμωρημένος και τους Λίλα, Σιόντης και Νεόφυτο που είναι τραυματίες.

Τέλος, στις 19:30 ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Λάρισα στη «Νέα Σμύρνη» σε ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Σπιριντόνοβιτς οποίος επιστρέφει μετά τις 3 Μαρτίου και στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. O προπονητής της ΑΕΛ, Τζανλούκα Φέστα δεν μπορεί να υπολογίζει τους «κομμένους» Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, αλλά και τον μακροχρόνια τραυματία Χούμπτσεφ. Εκτός έμεινε και ο Ακόστα , σε αντίθεση με τον Νούνιτς που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 6/4
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
Παναθηναϊκός - Άρης (19:00)
Πανιώνιος - ΑΕΛ (19:30)

Κυριακή 7/4
Ξάνθη-ΑΕΚ (16:00)
Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός (17:15)
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (19:00)
ΠΑΟΚ - Λαμία (19:30)

Δευτέρα 8/4
Ατρόμητος - Απόλλων Σμ. (19:00)