Στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ ο Σπιριντόνοβιτς

Αντίστροφα για την επιστροφή του μετράει ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς που βγήκε από το... ψυγείο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «κυανέρυθρων» για την σαββατιάτικη (6/4), εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ. 

Στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ ο Σπιριντόνοβιτς

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο (6/4) ματς με τη Λάρισα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν καλά πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Τόσο για να αποφύγουν τυχόν μπελάδες και να αποφύγουν τις επικίνδυνες θέσεις, όσο και για πάρουν την κατάλληλη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Ο Άκης Μάντζιος έχει γεμάτο το… μπλοκάκι του με τις απουσίες αφού δεν θα αγωνιστούν οι Κούρντι, Καμαρά, Κότνικ, Μανοϊλοβιτς, Μπανανά, Κότσιτς και Σιντί Αλί. Ωστόσο, η είδηση από την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ αφορά την είσοδο του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς στην 18αδα των «κυανέρυθρων».

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός επιστρέφει μετά τις 3 Μαρτίου και στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο 26χρονος ακραίος βγήκε από το «ψυγείο» και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της αναμέτρησης με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η αποστολή του «Ιστορικού» : Μαλέρμπ, Νίκας, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Τσιλούλης, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι, Μασούρας, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης, Αρσε, Μπουμάλ.