Σαλίμ Αράς: «Θα έχουμε γεμάτο καλοκαίρι με τους Σισέ, Καμαρά. Έχουν ζήτηση»

Ποιος είναι ο Αλγερινός και γιατί ξέρει πολλά για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού

Σαλίμ Αράς: «Θα έχουμε γεμάτο καλοκαίρι με τους Σισέ, Καμαρά. Έχουν ζήτηση»

Ο Σαλίμ Αράς είναι πρώην ποδοσφαιριστής και μάλιστα έχει περάσει από την Ελλάδα. Αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Αστέρα Τρίπολης αλλά και στην Καλλονή. Στα 36του έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο και είναι πλέον μάνατζερ, συνεργάτης του Πιέρ Ισά, ο οποίος εκπροσωπεί δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα τον Παπέ Σισέ και τον Μαντί Καμαρά.

Ο Αράς παραχώρησε συνέντευξη στην Γαλλική ιστοσελίδα leerosportnews και μεταξύ άλλων μίλησε για τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Αράς, είπε χαρακτηριστικά: «Έχω σταματήσει εδώ και χρόνια το ποδόσφαιρο. Κάναμε μία καλή ομάδα ή ένα δυνατό team εάν θέλετε με τον Πιέρ Ισά, τον πρώην αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού που έχει παίξει στην Μαρσέιγ. Για την ακρίβεια με έχει βοηθήσει πολύ από το 2009 που σταμάτησα. Φτιάξαμε μία εταιρεία που κάνει πολύ καλές συνεργασίες με Γαλλία και Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είχε τόση καλή φήμη στην Γαλλία αλλά εμείς το αλλάξαμε αυτό. Πολλοί παίκτες από την Γαλλία έχουν περάσει από την Ελλάδα όπως οι Νταρσεβίλ, Ντικρόκ, Τζιμπούρ, Καντέ και Μπουμσόνγκ. Τώρα πάνε πολύ καλά τα πράγματα για εμάς. Θα έχουμε ένα γεμάτο καλοκαίρι και με τους Παπέ Σισέ και Μαντί Καμαρά, δύο παίκτες του Ολυμπιακού, που ήδη έχουν μεγάλη ζήτηση και θα παίξουν και στο Κόπα Άφρικα.