Επαφή για το νέο συμβόλαιο του Φορτούνη με τον Ολυμπιακό

Η παρουσία του Πολ Κουτσολιάκου στο "Γ. Καραϊσκάκης" και η πρώτη κουβέντα για την επέκταση του συμβολαίου του αρχηγού. Διαβάστε το ρεπορτάζ στο σημερινό "ΦΩΣ"

Επαφή για το νέο συμβόλαιο του Φορτούνη με τον Ολυμπιακό

Η Τουρκία βουίζει καθημερινά για ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ για τον Κώστα Φορτούνη, οι Ιταλοί λιγουρεύονται τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, αλλά εκείνος είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα του Πειραιά και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως αναφέρει το "ΦΩΣ" στο σημερινό του ρεπορτάζ την Κυριακή το βράδυ στο φαληρικό γήπεδο ο μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος.

Το θέμα είναι πως ο εκπρόσωπος του παίκτη έμεινε στο "Γ. Καραϊσκάκης" έως τα μεσάνυχτα και έκανε την πρώτη του κουβέντα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για το μέλλον του παίκτη. Εδώ είναι και το θέμα για την ιστορία του Θεσσαλού άσου.

Στο γήπεδο βρισκόταν και η Φενερμπαχτσέ, που είχε απεσταλμένο της και θέλει τον παίκτη. Κουτσολιάκος και Ολυμπιακός έχουν σε προτεραιότητα το νέο συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη με την ομάδα του Πειραιά. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και να τον "δέσουν" στο λιμάνι. Είναι παίκτης που ποντάρουν πάνω του και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει αναγεννήσει κατά τη φετινή σεζόν. Οι δύο πλευρές έκαναν την πρώτη τους κουβέντα για το νέο συμβόλαιο του παίκτη και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για το θέμα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως επιθυμία του Ολυμπιακού είναι να "δέσει" τον αρχηγό του στο λιμάνι. Εκείνος από πλευρά του δεν το κρύβει ότι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό και θέλει να μείνει για χρόνια ακόμα στον Πειραιά. Η κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησε και έπονται εξελίξεις.

Διαβάστε λεπτομέρειες για την παρουσία του Πολ Κουτσολιάκου στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο σημερινό "ΦΩΣ"