Η Φενερμπαχτσέ επιμένει, ο Φορτούνης αδιαφορεί

Τι σημαίνει η παρουσία «κατασκόπου» της τουρκικής ομάδας την Κυριακή στο Καραϊσκάκη για το ματς Ολυμπιακός – Ατρόμητος.

Η Φενερμπαχτσέ επιμένει, ο Φορτούνης αδιαφορεί

Εξελίσσεται πλέον σε ένα από τα αγαπημένα θέματα του τουρκικού Τύπου η υπόθεση της Φενέρμπαχτσε και του Φορτούνη. Πολλά πρωτοσέλιδα, πολλές αναφορές στις εφημερίδες, αρκετά αφιερώματα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και πάντοτε καταλήγουν τα ρεπορτάζ στην αισιοδοξία των «καναρινιών» ότι θα βάλουν στο τέλος… φέσι στον Κώστα!

Σε όλα αυτά προσθέστε και την απόφαση της Φενέρμπαχτσε να στείλει για ακόμη μία φορά μέλος του τεχνικού τιμ στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο την Κυριακή.

Τι σημαίνει η παρουσία του Τούρκου «κατασκόπου»; Ότι δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το ενδιαφέρον του κλαμπ της Κωνσταντινούπολης είναι σοβαρό και πώς θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποκτήσει τον Φορτούνη.

Την ίδια στιγμή πάντως ο ίδιος ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν θέλει να ακούει για Τουρκία. Κι αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι η Φενέρμπαχτσε φέρεται να γνωρίζει τις διαθέσεις του Φορτούνη και την άρνηση που βγάζει στο να μετακομίσει στην τουρκική λίγκα.

Παρόλα αυτά, τα «καναρίνια» εκτιμούν ότι στο τέλος θα μπορέσουν να τον πείσουν για να μπει στο αεροπλάνο για Κωνσταντινούπολη. Βέβαια, για να φτάσει η υπόθεση εώς εκεί, θα πρέπει να ικανοποιηθεί και οικονομικά ο Ολυμπιακός.

Έχει πολύ ψωμί η ιστορία, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην γειτονική χώρα. Η πραγματικότητα όμως είναι μία: Ο Φορτούνης δεν θέλει να ακούει για Τουρκία.