Μέγιερι: «Έχω καλές αναμνήσεις από το Καραϊσκάκη»

Ο Ούγγρος πορτιέρε μίλησε για την επιστροφή του στο φαληρικό γήπεδο μετά από τέσσερα χρόνια.

Μέγιερι: «Έχω καλές αναμνήσεις από το Καραϊσκάκη»

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Μπάλας Μέγιερι επέστρεψε στο "Γ. Καραϊσκάκης" αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Ο Ούγγρος πορτιέρε χειροκροτήθηκε από τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά και ανταπέδωσε από την πλευρά του. Ο Μέγιερι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην επιστροφή του και στις αναμνήσεις που έχει από το "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά ο Μπάλας Μέγιερι μίλησε:

Για την επιστροφή του στο "Γ. Καραϊσκάκης" και για το ότι δεν πήρε το δώρο γενεθλίων που ήθελε από το ματς:

"Η ευχή μου ήταν να είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα για τα γενέθλια μου. Αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι, κοντρολάραμε τον Ολυμπιακό και ακολουθήσαμε ένα καλό πλάνο. Παίξαμε το παιχνίδι μας, είχαμε ευκαιρίες, σκοράραμε το πρώτο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, έλεγξε το παιχνίδι μας πίεσε και δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε καλά αυτή την πίεση. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και ήταν σπουδαία για μένα που έπαιξα και πάλι εδώ. Έχω καλές αναμνήσεις από το πέρασμα μου στον Ολυμπιακό. Αν είχαμε απόψε και ένα καλύτερο αποτέλεσμα, θα ήταν καλύτερες και οι μελλοντικές μου αναμνήσεις και θα είχα ένα καλύτερο δώρο. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε".

Για το αγωνιστικό πλάνο που ακολούθησε ο Ατρόμητος στο παιχνίδι:

"Το πλάνο μας ήταν να δουλέψουμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και θέλαμε να συνεχίζουμε να το ακολουθούμε. Όμως δεν μπορείς να πιέσεις τον Ολυμπιακό για 90 λεπτά. Υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να του δώσουμε χώρο και ο Ολυμπιακός με τη βοήθεια και του κόσμου του, μας πίεσε πιο πολύ. Κάποιες φορές και με λίγη τύχη, μπορείς να διαχειριστείς αυτή την πίεση, άλλες ένα μικρό λάθος είναι αρκετό για να δεχθείς ένα γκολ. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο πιο παθητικοί στο παιχνίδι μας".