Το κλάμα του Μέγιερι και η επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics, vid)

Όταν ο Ούγγρος πορτιέρε έκλαιγε σε φιέστα του Ολυμπιακού και το βράδυ της Κυριακής που το περιμένει πως και πως για να πατήσει ξανά το φαληρικό γήπεδο.

Το κλάμα του Μέγιερι και η επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics, vid)

Το Ολυμπιακός-Ατρόμητος μπορεί να μην κόβει την ανάσα, αλλά σίγουρα υπάρχει ένας παίκτης που το περιμένει πως και πως. Ο λόγος για τον Μπάλας Μέγιερι για τον οποίο το βράδυ της 31ης Μαρτίου θα μείνει αξέχαστο. Είναι η στιγμή που πάντα ονειρευόταν, που είχε στο μυαλό του ότι θα συμβεί κάποια στιγμή.

Ο Μπάλας Μέγιερι είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010. Όταν ήρθε στο λιμάνι ελάχιστοι τον πίστεψαν, αλλά ο Ούγγρος πορτιέρε δούλεψε σκληρά υπό τις οδηγίες του τότε προπονητή τερματοφυλάκων, Αλέκου Ράντου. Ο Μπάλας με τον Ολυμπιακός έκανε 72 συμμετοχές και συνολικά αγωνίστηκε 6.395 λεπτά.

Ήταν από τους παίκτες που πέρασαν από το λιμάνι και ποτέ δεν έδωσαν δικαίωμα για το οτιδήποτε. Από τα καλύτερα παιδιά που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού και την τίμησε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Με τον Ολυμπιακό ο Μέγιερι κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Κύπελλα. Φεύγοντας από τον Πειραιά έπαιξε σε Χετάφε, Γκρόιτερ Φιρτ, Ομόνοια και το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στον Ατρόμητο για λογαριασμό του Ατρόμητου με τον οποίο το βράδυ της Κυριακής θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό.

Η πιο δυνατή στιγμή που έχει χαρίσει ο Μέγιερι καταγράφηκε τον Μάιο του 2015. Ήταν η φιέστα για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος. Ο Ούγγρος πορτιέρε δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, διότι ήξερε πως το συμβόλαιο του δεν ανανεωνόταν και θα αποχωρούσε από την ομάδα την οποία υπηρέτησε για πέντε χρόνια και την αγάπησε. Το κλάμα του Μπάλας συγκλόνισε όλο τον κόσμο και έχει μείνει αξέχαστη. Το βράδυ της Κυριακής είναι κάτι που το περιμένει πολύ και ο ίδιος και η φόρτιση του θα είναι μεγάλη όταν θα πατήσει ξανά το «Γ. Καραϊσκάκης».