Μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης στο ΟΑΚΑ

Χαμός από σκάουτς στο ντέρμπι «αιωνίων», αφού μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι θα δώσουν το παρών. Ποια ιταλική ομάδα έρχεται στο ντέρμπι.

Μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης στο ΟΑΚΑ

Ένα ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έχει πάντα τη δική του αίγλη. Είναι το κορυφαίο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος και αυτό που τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Αρκετοί σύλλογοι του εξωτερικού ασχολούνται με την κόντρα των δύο «αιωνίων» και θα έχουν τα μάτια τους στο ΟΑΚΑ. Το «ΦΩΣ» σας είχε γράψει στα μέσα της εβδομάδας πως στο ντέρμπι θα βρεθούν ομάδες από την Ιταλία για τον Κώστα Φορτούνη. Η Ρόμα είναι μία που έγινε γνωστό πως θα έχει άνθρωπο της στο Μαρούσι την Κυριακή το βράδυ.

Δεν θα είναι όμως και η μοναδική ομάδα που θα βρίσκεται στο «Σπύρος Λούης» για το ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Σας γράψαμε για την παρουσία ανθρώπου της Σέλτικ για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά και της Νόριτς για τον Γιώργο Μασούρα.

«Μάτια» στο ΟΑΚΑ θα έχει η Άντερλεχτ και η Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα θυμίζουμε πως είχε βρεθεί και στο Ολυμπιακός-Άρης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η κόντρα των δύο αιωνίων τραβάει τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Στο… στόχαστρο βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Η Φενέρ σύμφωνα με τους Τούρκους ασχολείται με τον Φορτούνη, αλλά όπως έχουμε γράψει ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν... τρελαίνεται να πάει να παίξει στην Τουρκία. Ένα πρωτάθλημα όπως το ιταλικό ιντριγκάρει πολύ περισσότερο τον διεθνή μεσοεπιθετικό.