Ολυμπιακός: Η Σέλτικ στο ΟΑΚΑ για τον Ομάρ

Κατάσκοπος της Σκωτσέζικης ομάδας θα βρεθεί το βράδυ της Κυριακής στο Μαρούσι και στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Η Σέλτικ στο ΟΑΚΑ για τον Ομάρ

Τον Ιανουάριο η Σέλτικ είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Αποτελούσε μία από τις βασικές επιλογές της για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας της, αλλά τότε δεν προχώρησε η ιστορία. Ο Ολυμπιακός δεν είχε σκοπό να πουλήσει κάποιο από τα βασικά του στελέχη και οι υψηλές του απαιτήσεις αποτέλεσαν τροχοπέδη για το θέμα του Νορβηγού μπακ.

Η ομάδα της Γλασκώβης δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Ομάρ, αφού θεωρεί πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να την ενισχύσει σημαντικά την άμυνα της. Οι Σκωτσέζοι έχουν πάντα στα υπόψη τους τον διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και ενόψει του καλοκαιριού ετοιμάζονται να επανέλθουν πιο ζεστά.

Συγκεκριμένα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί κατάσκοπος της Σέλτικ στα επίσημα του Σταδίου. Η ομάδα της Γλασκώβης έχει ενημερώσει πως άνθρωπός της θα βρεθεί στα επίσημα του «Σπύρος Λούης» για να παρακολουθήσει το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Στο… στόχαστρο του θα έχει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, τον οποίο θα περάσει από… κόσκινο ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Όχι πως δεν ξέρουν ποιος είναι ο Ομάρ, αλλά θέλουν να τσεκάρουν σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.