Η Νόριτς τσεκάρει τον Μασούρα στο ΟΑΚΑ

Κατάσκοπος της αγγλικής ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για λογαριασμό του διεθνούς εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Η Νόριτς τσεκάρει τον Μασούρα στο ΟΑΚΑ

Χορός κατασκόπων αναμένεται την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Είναι ματς που τραβάει τα βλέμματα των σκάουτς ξένων συλλόγων και στα επίσημα του «Σπύρος Λούης» αναμένεται κόσμος και κοσμάκης.

Πλην της Σέλτικ που θα τσεκάρει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθεί και άνθρωπος της Νόριτς. Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι η ομάδα του Ντάνιελ Φαρκ βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα την ενισχύσουν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παρουσία κατασκόπου στο ΟΑΚΑ και με τον Γιώργο Μασούρα να είναι ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο… στόχαστρο. Στο Μαρούσι αναμένεται να βρεθεί ο Χάρης Λούρης, ο οποίος εργάζεται για λογαριασμό της Νόριτς.

Οι Άγγλοι αναφέρουν πως ο Μασούρας μετακόμισε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο έχοντας κάνει αρκετά καλά παιχνίδια με τη φανέλα του Πανιωνίου. «Σίγουρα είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τη Νόριτς», τονίζουν στο Νησί. Να σημειώσουμε πως η Νόριτς είναι πρωτοπόρος στην Τσάμπιονσιπ και πολύ κοντά στην άνοδο της στην Πρέμιερ Λιγκ. "Ψάχνεται" ενόψει της νέας σεζόν για να στελεχώσει την ομάδα της.