Ολυμπιακός: Ματιές σε Μαυροπάνο

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για τον 21χρονο στόπερ της Άρσεναλ.

Ολυμπιακός: Ματιές σε Μαυροπάνο

Είναι λογικό να προκύπτουν σενάρια για μεταγραφικές υποθέσεις με τις οποίες σχετίζεται -ή... τον σχετίζουν- ο Ολυμπιακός. Μετά λοιπόν την εμπλοκή του Αφρικανού στόπερ Μεξέρ, ο οποίος είναι σε συζητήσεις με την ομάδα του για να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι, υπήρξαν σενάρια για στενή παρακολούθηση από πλευράς «ερυθρολεύκων» του Ντίνου Μαυροπάνου.

Για τον 21χρονο στόπερ, ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί με επίσημη πρόταση προς τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά ο παίκτης φυσικά εκείνη την περίοδο δέχθηκε πρόταση από την Άρσεναλ και φυσικά επέλεξε να δοκιμάσει το όνειρο της Premier League.

Δεν είναι φυσικά εύκολο για τον ικανότατο αμυντικό να ανταποκριθεί στο υψηλό επίπεδο και είναι πιθανό να υπάρξει θέμα παραχώρησής του το καλοκαίρι είτε με μορφή δανεισμού είτε με κανονική μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός, που πάντοτε ασχολείται με ο,τι καλύτερο υπάρχει από την εγχώρια αγορά και θέλει τους καλύτερους Έλληνες παίκτες, δεν αποκλείεται να ενδιαφερθεί και πάλι, από τη στιγμή μάλιστα που ο Μαυροπάνος αγωνίζεται σε μία θέση που χρειάζεται ενίσχυση.