Λύγισε ο Ποντένσε - Έβαλε τα κλάματα ο εξτρέμ του Ολυμπιακού

Ο Πορτογάλος εξτρέμ βρέθηκε στην Πορτογαλία και δεν άντεξε στη διάρκεια της κατάθεσής του στον αθλητικό δικαστή. 

Λύγισε ο Ποντένσε - Έβαλε τα κλάματα ο εξτρέμ του Ολυμπιακού

Μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή βίωσε χθες ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος βρέθηκε στην Πορτογαλία. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κλήθηκε να καταθέσει στον αθλητικό δικαστή για τη γνωστή υπόθεση που έχει οδηγήσει την πρώην ομάδα του, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και τους ερυθρόλευκους σε δικαστική διαμάχη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα στην πρώτη σελίδα της η Πορτογαλική εφημερίδα Record, ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν άντεξε και στη διάρκεια της εξέτασής του ξέσπασε σε κλάματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ποντένσε, καθώς και άλλοι ποδοσφαιριστές της Σπόρτινγκ, δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν ως ελεύθεροι και πήγαν σε άλλες ομάδες. Όμως η Σπόρτινγκ υποστηρίζει ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες ανήκουν σε αυτήν και κακώς αποχώρησαν.

Η υπόθεση εκδικάζεται αυτές τις ημέρες στην Πορτογαλία και μεταξύ όσων πήγαν στον αθλητικό δικαστή της χώρας είναι και ο Ντανιέλ Ποντένσε κι εκεί ξέσπασε σε κλάματα ενώ κατέθετε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά η Σπόρτινγκ αξίωνε από τον Ολυμπιακό το ποσό των 60 εκατ. ευρώ. Τα «λιοντάρια» πρότειναν στους Πειραιώτες να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση στα 10 εκατ. ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» απέρριψαν τη συγκεκριμένη πρόταση που έγινε από την πλευρά της Σπόρτινγκ.

Τελικά, ο Ολυμπιακός απαιτεί την καταβολή 580.000 ευρώ ως αποζημίωση κι άλλων 250.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που θεωρεί ότι υπέστη. Η ομάδας της Λισσαβόνας, από την άλλη, απαιτεί πλέον αποζημίωση ύψους 60.000.000 ευρώ.