«Η Σπορτινγκ ζητάει από τον Ολυμπιακό 60 εκατ. ευρώ για Ποντένσε»

Η πορτογαλική ομάδα κατέφυγε στο αθλητικό δικαστήριο της Λωζάνης και ζητά 60 εκατ. ευρώ για τον Ντάνιελ Ποντένσε, σύμφωνα με την εφημερίδα Record.

«Η Σπορτινγκ ζητάει από τον Ολυμπιακό 60 εκατ. ευρώ για Ποντένσε»

Στα άκρα φαίνεται να οδηγείται η σχέση του Ολυμπιακού και της Σπόρτινγκ αναφορικά με το ζήτημα του Ντάνιελ Ποντένσε, αναφέρει η Record. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ομάδα της Πορτογαλίας κατέφυγε στο αθλητικό δικαστήριο της Λωζάννης καταθέτοντας υπόμνημα με το οποίο εξηγεί γιατί ο παίκτης δεν είχε λόγο να ζητήσει την ελευθέρας του.

Το σκεπτικό της Σπόρτιγκ στηρίζεται στο ότι ο παίκτης δεν βρισκόταν στην επίθεση που έγινε από χούλιγκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Alcochete καθώς τότε ήταν τραυματίας, επομένως δεν είχε λόγο να φοβάται.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η πρώην ομάδα του βραχύσωμου εξτρέμ ζητάει το ποσό των 450.000 ευρώ που επρόκειτο να λάβει ως το τέλος του συμβολαίου του.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ δήλωσε με θράσος ότι θεωρεί περίεργους τους ισχυρισμούς του Ποντένσε πως φοβάται να επιστρέψει πίσω, «όταν έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, ένα κλαμπ που έχει ιστορικό βίας, με εισβολές και απειλές για παίκτες, αξιωματούχους και προπονητές»! Προφανώς ξέχασε τα όσα έλαβαν χώρα στο προπονητικό της κέντρο...