ΑΕΚ: Πάνε Γενεύη για τα επεισόδια με τον Άγιαξ

Ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Μηνάς Λυσάνδρου και η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη θα εκπροσωπήσουν μεθαύριο (21/2) την «Ένωση» στην εκδίκαση της υπόθεσης.

 ΑΕΚ: Πάνε Γενεύη για τα επεισόδια με τον Άγιαξ

Στη Νιόν της Ελβετίας θα βρίσκεται για τις επόμενες ώρες το μυαλό όλων στην ΑΕΚ καθώς στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ εκδικάζεται η υπόθεση των επεισοδίων που έγιναν στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Άγιαξ. Υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για αποκλεισμό από την Ευρώπη και γι’ αυτό και η τεράστια ανησυχία των ανθρώπων του «Δικεφάλου».

Πάντως επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία στους παράγοντες της «Ένωσης». Δεν θέλουν βέβαια να κάνουν εκτιμήσεις και προβλέψεις, αλλά νιώθουν πως η ομάδα δεν θα τιμωρηθεί τελικά τόσο αυστηρά, με αποκλεισμό, αλλά θα της επιβληθεί ένα βαρύ πρόστιμο συν κάποιες αγωνιστικές (υπολογίζουν δύο ή τρεις) κεκλεισμένων των θυρών.

Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν θέλουν να κάνουν προβλέψεις. Δουλέψουν σκληρά όλο αυτό το διάστημα πάνω στην υπερασπιστική τους γραμμή, φτιάχνοντας παράλληλα το υπερασπιστικό υπόμνημα για τα όσα συνέβησαν. Και πλέον περιμένουν.

Την ΑΕΚ θα εκπροσωπήσουν στην εκδίκαση ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Μηνάς Λυσάνδρου και η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη. "Πετούν" αύριο (20/2) για Γενεύη και από εκεί θα μεταβούν στη Νιόν.

Η διαδικασία διαφέρει από όσα γίνονται στα ελληνικά δικαστήρια. Κι αυτό διότι το μεγαλύτερο κομμάτι της υπόθεσης έχει ήδη ολοκληρωθεί. Η έρευνα έχει γίνει από την ΟΥΕΦΑ και έχουν εξεταστεί ήδη τα υπομνήματα και τα έγγραφα που έχουν καταθέσει οι ομάδες.

Η απόφαση δηλαδή μπορεί ήδη να έχει βγει. Γι’ αυτό και είναι πιθανό να ανακοινωθεί ακόμα και λίγες ώρες έπειτα. Ειδάλλως πάμε για Παρασκευή ή στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.