Super League: Το ματς της χρονιάς στην Τούμπα!

Την καθοριστική για την πορεία του πρωταθλήματος αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό περιλαμβάνει πρόγραμμα της Κυριακής (10/2) για την 20η αγωνιστική

Super League: Το ματς της χρονιάς στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν με τα ξίφη τους στην Τούμπα (10/2, 19:30, LIVE στο fosonline.gr) σε ένα ματς που εν πολλοίς μπορεί να κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους 51 βαθμούς και +6 από τους Πειραιώτες, οι οποίοι, με διπλό στη Θεσσαλονίκη, βάζουν φωτιά στο πρωτάθλημα!

Για τους γηπεδούχους μοναδικό πρόβλημα αποτελεί η απουσία του Χοσέ Κάνιας, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τους Ολιβέιρα και Σφιντέρσκι.

Όσον αφορά στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη, ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Μεριά, Σολδάνο, Ανδρούτσο και Ομάρ.

Το ΦΩΣ θα βρεθεί στην Τούμπα και θα σας μεταφέρει αναλυτικό ρεπορτάζ!

Στα άλλα ματς της ημέρας, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ (15:00) που μετά την αντικατάσταση του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον Μανόλο Χιμένεθ, ψάχνει ένα νέο αγωνιστικό ξεκίνημα. Οι Κρητικοί ψάχνουν επίσης ένα θετικό αποτέλεσμα με στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία. Χωρίς Μπακασέτα, Τσιγκρίνσκι οι γηπεδούχοι, εκτός οι Ποτουρίδης, Παπαστεριανός και Μεγιάδο για τους φιλοξενούμενους. Στις 19:00 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι με στόχο τη νίκη. Ο Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ουγκράι, Βασιλακάκη και τον τιμωρημένο Σάκιτς. Όσον αφορά στην ομάδα της Βοιωτίας, δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Καραγεωργίου οι Καραχάλιος, Όμο και Κρνέτα.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 9/2
Πανιώνιος - Απόλλων Σμύρνης 0-1
Ξάνθη - Λαμία 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 1-0

Κυριακή 10/2
ΑΕΚ - ΟΦΗ 15:00
Ατρόμητος - Λεβαδειακός 19:00
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 19:30

Δευτέρα 11/2
Παναιτωλικός - ΑΕΛ 19:00
Αστέρας Τρίπολης - Άρης 19:30