Ξάνθη - Λαμία 0-0: «Κολλημένη» με την... άμυνα! (vid)

Η Λαμία πήρε την πιο ξεκούραστη εκτός έδρας ισοπαλία της σεζόν στα Πηγάδια, κρατώντας την Ξάνθη στο μηδέν παρά τις πολλές απουσίες. Δείτε σε βίντεο το ακυρωθέν γκολ της Λαμίας στο 1ο λεπτό.

Ξάνθη - Λαμία 0-0: «Κολλημένη» με την... άμυνα! (vid)

Τι είχες... Ξάνθη, τι είχα πάντα. Σε ένα ακόμη τυπικότατο παιχνίδι της Ξάνθης, η θρακιώτικη ομάδα έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τη Λαμία, χωρίς να καταφέρει να πιέσει σε κανένα σημείο του αγώνα την ομάδα της Φθιώτιδας. Κι αυτό παρότι οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στη Θράκη με πολλές απουσίες, καθώς δεν είχαν στις τάξεις τους για διάφορους λόγους τους Μπαράλες, Πλιάτσικα, Βασιλαντωνόπουλο, Πίτι, Μπλάζιτς και Ρόμανιτς.

Παρ' όλα αυτά, οι έξι ελλείψεις της Λαμίας δεν φαίνεται να επηρεάζουν την ομάδα όσο κάνει τη διαφορά για την Ξάνθη η μία και μοναδική απουσία του Έρικ Γέντρισεκ. Το ματς είχε λίγες ευκαιρίες εκ των οποίων ελάχιστες κλασικές, με τους φιλοξενούμενους ουσιαστικά να παίρνουν την πιο... ξεκούραστη εκτός έδρας ισοπαλία της σεζόν.

Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» έχουν να λένε δικαίως και για τη διαιτησία, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Τσουκαλά ως οφσάιντ (καλυπτόταν από τον Λισγάρα), ενώ στο 86' ο στόπερ της Ξάνθης «γκρέμισε» τον Επστάιν εκτός περιοχής, όμως ο ρέφερι Λάμπρου δεν καταλόγισε καν φάουλ!

Εξ ου και η μίνι-ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία κατά τη διάρκεια του α' μέρους: «Κρίμα! Πάλι ανθρώπινο λάθος!»...

Δείτε το ακυρωθέν γκολ της Λαμίας στο 1ο λεπτό:

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Ξάνθη Arena

ΞΑΝΘΗ-ΛΑΜΙΑ 0-0

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)

Κίτρινες κάρτες: Μπαξεβανίδης, Τζουρίτσκοβιτς - Σκόνδρας, Μελίσσας

Κόκκινες κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάδο, Καμαρά, Κοβάτσεβιτς, Μπαριέντος (46' Τζουρίτσκοβιτς), Καντά (61' Μπρίτο), Σαρπόνγκ (71' Ντε Αμορίμ), Κάστρο.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Σκόνδρας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος, Μπερτόλιο (88’ Μπουλούλης), Τομάς (61' Επστάιν), Τσούκαλος (69' Ασούμπρε).