ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1: Ουζουνίδης: «Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 10 στην περιοχή του»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε στο γεγονός πως οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν μαζική άμυνα μετά την αποβολή του Λέο Ζαμπά.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1: Ουζουνίδης: «Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 10 στην περιοχή του»

Αν και η ΑΕΚ για μεγάλο χρονικό διάστημα έπαιξε με παίκτη παραπάνω κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη. Οι «κιτρινόμαυροι» έφεραν το ματς στα ίσια και έμειναν στο 1-1 με τους Θεσσαλονικείς με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου να τονίζει πως ο ΠΑΟΚ έπαιζε με δέκα παίκτες στην περιοχή του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε:

«Σε μια στημένη φάση, όπου ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ δυνατός, δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ. Για πέντε-δέκα λεπτά χάσαμε την ηρεμία μας, αλλά με την αποβολή αρχίσαμε να ελέγχουμε ξανά το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος φέραμε πολλές φορές την μπάλα στην περιοχή. Μας έλειψαν όμως τα καλύτερα χτυπήματα στις σέντρες και η αποφασιστικότητα που έπρεπε να είχαμε στην τελική ενέργεια. Σίγουρα είναι και η ικανότητα του ΠΑΟΚ. Οι κεντρικοί του αμυντικοί έκοψαν πολλές φάσεις. Είχαμε όμως πολλές πλαγιοκοπήσεις, είχαμε υπομονή, επιχειρήσαμε και πολλά σουτ έξω από την περιοχή. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι βέβαια θέλαμε τη νίκη, όμως οι παίκτες δούλεψαν στο γήπεδο έβγαλαν πράγματα. Πρέπει τώρα να ρίξουμε το βάρος μας στο κύπελλο».

Για το αν έπρεπε να ψάξει το γκολ με κάποιον άλλον τρόπο: «Πώς; Όταν ο αντίπαλος παίζει με δέκα παίκτες έξω από την περιοχή ξέρετε πόσα σουτ θα μπλοκάρει; Η λογική είναι να γυρίσεις από τα πλάγια και να φέρεις τη μπάλα μέσα.

Για τη δεύτερη θέση: «Έχει ακόμα πολλά παιχνίδια. Θα παίξει και ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό μεταξύ τους».

Για τη φάση του πέναλτι: Ναι, θα μπορούσε να ήταν αλλιώς το ματς. Αλλά ήταν μια απόφαση του διαιτητή δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Εμείς έπρεπε να κάναμε περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο.