Ολυμπιακός: Ετοιμάζει Χασάν και Γκερέρο ο Μαρτίνς με Πανιώνιο!

Πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να παραταχθεί με 4-4-2, με τον Αιγύπτιο και τον Ισπανό να παίρνουν φανέλα βασικού. Ερωτηματικό ο παρτενέρ του Νάτχο (Ανδρούτσος ή Καμαρά).

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει Χασάν και Γκερέρο ο Μαρτίνς με Πανιώνιο!

Μία ενδεκάδα – έκπληξη ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό. Το επιβάλει όμως και η απουσία του Κώστα Φορτούνη, αλλά και του Γκιγιέρμε. Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν φέρεται να έχει στο μυαλό του να ξεκινήσει μαζί τους Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.


Να πάει δηλαδή με ένα κλασικό 4-4-2. Βέβαια, στα τελευταία ματς όταν οι Γκερέρο και Φορτούνης έπαιζαν μαζί, ο Μαρτίνς έδειχνε να πηγαίνει περισσότερο προς το 4-4-2 και λιγότερο προς το 4-2-3-1 με την ελευθερία κινήσεων που είχε δώσει στον Φορτούνη, ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται ότι θα πάει με ένα καθαρόαιμο 4-4-2 και με την παρουσία δύο επιθετικών.


Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό αποτελεί ποιος θα είναι δίπλα στον Νάτχο, αν θα είναι δηλαδή ο Ανδρούτσος ή ο Καμαρά. Οι υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται «καπαρωμένες» από αυτούς που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί στα τελευταία παιχνίδια.


Εν κατακλείδι, ο Μαρτίνς αναμένεται να πάει με Σα στα δοκάρια, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Σισέ και Κούτρη στην άμυνα, τους Νάτχο και Ανδρούτσο ή Καμαρά στα χαφ, τους Ποντένσε και Λάζαρο στα «φτερά» της επίθεσης και δίδυμο μπροστά τους Χασάν και Γκερέρο.