Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς αναζητάει λύσεις στα χαφ με Πανιώνιο

Εκτός αποστολής θα είναι οι Γκιγιέρμε και Φορτούνης λόγω καρτών. Αμφίβολος ο Μπουχαλάκης που η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς αναζητάει λύσεις στα χαφ με Πανιώνιο

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη (2/2, 19.30) και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να δει τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, έτσι ώστε να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους».

Ο Κρητικός χαφ δεν προπονήθηκε χθες σε φουλ ρυθμούς, οπότε θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του ή όχι.

Στην παρούσα φάση ο Μαρτίνς έχει τον Καμαρά και τον Νάτχο στη διάθεσή του, αλλά και τον Θανάση Ανδρούτσο. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Μπουχαλάκης, θα έχει ενδιαφέρον ποιος θα καλύψει τη θέση του τιμωρημένου Φορτούνη, καθώς ο Νάτχο πιθανότατα θα πάει δίπλα στον Καμαρά σε θέση «8».

Μπορεί να περάσει τον Μασούρα πίσω από τον φορ ή να χρησιμοποιήσει τον Ανδρούτσο στο αρχικό σχήμα και να περάσει τελικά ο Νάτχο σε ρόλο αντι-Φορτούνη.

Όπως και να ‘χει, ψάχνεται ο Μαρτίνς για το πώς θα παρατάξει στα χαφ τους «ερυθρόλευκους» κόντρα στον Πανιώνιο που είναι ο τελευταίος «σκόπελος» στο πρωτάθλημα από τον «τελικό» της 10ης Φεβρουαρίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.