Η «μπαγκέτα» του Ολυμπιακού στον Νάτχο με Πανιώνιο

Η απουσία του Φορτούνη αυξάνει τις ευθύνες του Ισραηλινού χαφ, ο οποίος θα παίξει σίγουρα κόντρα στους «κυανέρυθρους», έχοντας τον ρόλο του «μαέστρου» και καλύπτοντας το κενό του Θεσσαλού χαφ.

Η «μπαγκέτα» του Ολυμπιακού στον Νάτχο με Πανιώνιο

Σε δύο ματς το τελευταίο δεκαήμερο ο Μπίμπαρς Νάτχο έδειξε την κλάση του και το πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο, ειδικά για παίκτες με τις αρετές του Ισραηλινού. Κατά διαβολική σύμπτωση ο Νάτχο ήταν αυτός που μέσα στο Καραϊσκάκη και απέναντι σε δύο ομάδες που κατέβηκαν να παίξουν διπλές ζώνες άμυνας (με Ξάνθη και ΑΕΛ), κατάφερε χάρη στις δικές του μαγικές μπαλιές να μπει ο Ολυμπιακός σε θέση οδηγού.

Η πρώτη φορά ήταν η ασίστ στον Ποντένσε στη ρεβάνς με τους Ακρίτες και η δεύτερη η ασίστ στον Μασούρα στο ματς με την ΑΕΛ. Είχε την ψυχραιμία να δει από το… μάτι της βελόνας το κενό που είχε δημιουργηθεί και παράλληλα την κίνηση των συμπαικτών του, και την κατάλληλη στιγμή να προσφέρει ως δώρο τα γκολ στους Ποντένσε και Μασούρα.

Ο Νάτχο λοιπόν θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες με τον Πανιώνιο. Οι ευθύνες του θα είναι ακόμη μεγαλύτερες καθώς θα αναλάβει το φορτίο να καλύψει και το κενό του Φορτούνη που δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του με τους «κυανέρυθρους» και φυσιολογικά έμεινε εκτός αποστολής.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον δούμε σε ρόλο «δεκαριού». Το πιθανότερο είναι να τον δούμε δίδυμο στα χαφ είτε με τον Καμαρά, είτε με τον Ανδρούτσο.

Το θέμα είναι ότι ο Μαρτίνς δεν είχε κανένα πρόβλημα να δηλώσει τον Φορτούνη να εκτίσει την ποινή του με τον Πανιώνιο, παρότι είναι τιμωρημένος και ο Γκιγιέρμε. Κι ο λόχος είχε να κάνει με τη δαιμονιώδη φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Νάτχο, ο οποίος παρεμπιπτόντως μιλάει συνεχώς στον Ρέντη για την ανυπομονησία του να έρθει η 10η Φεβρουαρίου για να παίξει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα.

Από τα πόδια του Νάτχο λοιπόν θα ξεκινήσουν αρκετές επιθετικές προσπάθειες των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον Πανιώνιο. Κάτι που συμβαίνει ακόμα και όταν συνυπάρχει με τον Φορτούνη. Απλώς τώρα με τους Νεοσμυρνιώτες η «μπαγκέτα» θα είναι αποκλειστικά δική του…