Λεβαδειακός: Συμφωνία με τον Μπαουσά
Ο Λεβαδειακός έρχεται σε οριστική συμφωνία με τον 30χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό Χουάν Μπαουσά, σύμφωνα με αποκάλυψη του έγκριτου δημοσιογράφου Σέζαρ Λουίς Μέρλο.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και ως επιτελικός μέσος, έμεινε ελεύθερος από τη ρουμάνικη Κραϊόβα. Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Μπαουσά αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ατλέτικο Νασιονάλ της Κολομβίας, όπου πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν καταγράφοντας 34 συμμετοχές, 4 γκολ και 4 ασίστ.
Η συμφωνία των Βοιωτών με τον παίκτη προβλέπει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, με προοπτική επέκτασης για ακόμη δύο χρόνια. Με την προσθήκη αυτή, η ομάδα της Λιβαδειάς συνεχίζει τη δυναμική της ενίσχυση, μετά τις ανακοινώσεις των Ροντρίγκες, Ελιάσι και Μπάλντε.