Άρης: Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη Ρος και Λάρσον

Παίκτες του Άρη πρέπει να θεωρούνται ο Γάλλος στόπερ και ο Σουηδός αμυντικός.

Άρης: Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη Ρος και Λάρσον

Έφθασαν το πρωί της Πέμπτης (24/1) από την Κωνσταντινούπολη οι δυο ξένοι ποδοσφαιριστές που συμφώνησαν σε όλα με την διοίκηση του Αρη, για την ένταξη τους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, οι Λίντσεϊ Ρος και Ντάνιελ Λάρσον. Τους δύο ποδοσφαιριστές υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» εκπρόσωποι της ΠΑΕ Άρης και εντός της ημέρας θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια και θα γνωριστούν με τους νέους συμπαίκτες τους όπως και με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας τους.

Ο πρώτος που είναι Γάλλος κεντρικός αμυντικός δήλωσε στους ρεπόρτερ: «Ευχαριστώ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Και θέλω να παίξω τώρα, το χρειάζομαι! Είμαι ενθουσιασμένος... Στον κόσμο να πω ό,τι είμαι χαρούμενος που ήρθα, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα παλέψω για τα χρώματα της ομάδας. Είμαι απόλυτα έτοιμος και... αύριο να παίξω!»

Παρόμοιες ήταν και οι τοποθετήσεις του Σουηδού αμυντικού Ντανιέλ Λάρσον. «Ευχαριστώ για την υποδοχή, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ... είμαι έτοιμος, δεν έχω προβλήματα. Ξέρω ότι ο Άρης είναι μία παραδοσιακή δύναμη στην Ελλάδα. Είχε κάποια δύσκολα χρόνια, αλλά είμαι εδώ να βοηθήσω να επιστρέψει εκεί που πρέπει».