«Τέλος» ο Σανίνο από τον Λεβαδειακό

Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα της Βοιωτίας ο Ιταλός τεχνικός και φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Νίκος Καραγεωργίου.

«Τέλος» ο Σανίνο από τον Λεβαδειακό

Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον Απόλλωνα Σμύρνης με αποτέλεσμα να παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Βοιωτίας έτσι αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Τζιουζέπε Σανίνο.

Ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί παρελθόν και επίσημα για τον Λεβαδειακό, ο οποίος σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Στα γραφεία της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός βρέθηκε σήμερα ο προπονητής Giuzeppe Sannino όπου και είχε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας. Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, σεβασμού και εκτίμησης αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Επίσης αποφασίστηκε και η από κοινού λύση της συνεργασίας με τους συνεργάτες του Ιταλού προπονητή Cusatis Giovanni, Albertoli Stefano και Perri Enrico. Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός τους ευχαριστεί για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία με την πόρτα της ομάδας να είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λεβαδειακός θα πάει σε λύση από την ελληνική αγορά με τον Νίκο Καραγεωργίου να είναι το φαβορί. Στη λίστα των Βοιωτών υπάρχει και το όνομα του Μιχάλη Γρηγορίου.