Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Ο «μαέστρος» Φορτούνης ξανάκανε το θαύμα του!

Ο «κάπτεν» των «ερυθρόλευκων» ήταν κομβικός για την ομάδα του Πειραιά σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Ο «μαέστρος» Φορτούνης ξανάκανε το θαύμα του!

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού:

ΣΑ: Δεν είχε πολλή δουλειά ο Πορτογάλος γκολκίπερ. Ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους επιθετικούς του ΠΑΣ και φυσικά στη φάση του αυτογκόλ του Βούκοβιτς δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Στο 13’ έκοψε προ του Παμλίδη και έδειξε να μπαίνει καλά στο ματς. Δεν είχε τις κλασικές του κούρσες από τα δεξιά, καθώς φοβήθηκε αρκετά τις… νάρκες του αγωνιστικού χώρου. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση κακός. Ίσα-ίσα που στάθηκε σε ακόμη ένα ματς μια χαρά, ακόμη κι αν είχε να αντιμετωπίσει ένα τραγικό τερέν.

ΣΙΣΕ: Είχε καλές και κακές στιγμές. Στο πρώτο ημίχρονο τού πήρε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα λόγω του τερέν. Έχασε κάποιες μονομαχίες, έκανε και κάποια επιπόλαια λάθη, αλλά το πρόσημο στο τέλος είναι θετικό.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Δεν ήταν μόνο το τρίτο αυτογκόλ που σημείωσε φέτος στη σεζόν. Στο πρώτο 25λεπτο αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα. Από εκεί και πέρα πήρε λίγο τα «πάνω» του, έκοψε ως «από μηχανής θεός» την πάσα του Παμλίδη προς τον Κριζμάν και σαν να φάνηκε ότι συνήλθε. Σε γενικές γραμμές δεν είναι από τα ματς που θα θυμάται.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Όπως και ο Ομάρ, έτσι και ο Λεονάρντο ήταν «φειδωλός» στις κούρσες του από τα αριστερά. Ανασταλτικά τον είχαν «σημαδέψει» οι Γιαννιώτες στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν κακός, όμως, σίγουρα έχει κάνει πολύ καλύτερα ματς.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε να μην πατάει τόσο γερά στα πόδια του. Στο δεύτερο 45λεπτο όμως άφησε τη σφραγίδα του. Αν είχε σκοράρει κιόλας ο Φορτούνης στο 73’, τότε θα έγραφε στο ενεργητικό του και μία φοβερή ασίστ με φοβερή λόμπα που έπιασε στον ύπνο όλη την άμυνα του ΠΑΣ.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν ήταν σε καλή μέρα ο Ανδρέας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έχασε αρκετές μονομαχίες και έδειχνε έξω από τα νερά του. Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε κάπως, χωρίς ωστόσο να επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε πριν έξι βράδια στην Λιβαδειά.

ΛΑΖΑΡΟΣ: Του πήρε λίγο χρόνο για να μπει στο κλίμα του ματς, αλλά από το 25’ και μετά η μπάλα πέρασε αρκετές φορές από τα πόδια του. Στο 37’με κεφαλιά χάρισε το χρυσό γκολ στον Ολυμπιακό, ενώ θα μπορούσε άλλες δύο φορές να χριστεί σκόρερ στο 46’ και στο 62’.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: «Έγραψε» μία ασίστ στο… τεφτέρι του στο 1-2 του Λάζαρου. Μία σέντρα συστημένη στο κεφάλι του Χριστοδουλόπουλου που αποδείχθηκε καθοριστική. Ο Πορτογάλος ήταν αρκετά καλός, ασχέτως αν στο ξεκίνημα του ματς κάτι χάλαγε στην τελική προσπάθεια.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Τι να πρωτογράψουμε για τον Θεσσαλό χαφ; Το αυτογκόλ του Σκόνδρα είναι αποτέλεσμα δικής του έμπνευσης. Στο 73’ θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, όμως, εκείνη η χαμένη ευκαιρία δεν μπορεί να «μουντζουρώσει» τη συνολική του εικόνα. Με μία λέξη: Μαέστρος! Δεν μπορούσαν ούτε με τα χέρια να τον σταματήσουν οι γηπεδούχοι.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα ο Ισπανός. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν τροφοδοτήθηκε όπως θα ήθελε. Πάλι είχε έναν ρόλο κάτι σαν περιφερειακού επιθετικού, αλλά δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή τη φορά όπως συνέβη στην Λιβαδειά.

ΧΑΣΑΝ: Μπήκε αντί του Γκερέρο και η αλήθεια είναι ότι σε κάποιες βαθιές μπαλιές κέρδισε κάποιες «μονομαχίες», τρώγοντας λίγο χρόνο. Δεν ήταν κακός στο διάστημα που αγωνίστηκε.

ΝΑΤΧΟ: Μπήκε στα τελειώματα του ματς αντί του Φορτούνη και δεν μπορεί να κριθεί.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Στις καθυστερήσεις εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, οπότε δεν μπορεί να κριθεί.