ΟΦΗ – Άρης 0-2: Διπλό γοήτρου για τους Θεσσαλονικείς

Ο Άρης νίκησε στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ (0-2) και ακολουθεί τον Λεβαδειακό στην κούρσα για την τιμητική πρωτιά στα πλέι άουτ «5-8»

ΟΦΗ – Άρης 0-2: Διπλό γοήτρου για τους Θεσσαλονικείς

Ο Άρης νίκησε στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ (0-2) και ακολουθεί τον ΟΦΗ στην κούρσα για την τιμητική πρωτιά στα πλέι άουτ «5-8». Οι θεσσαλονικείς στάθηκαν καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Είχαν περισσότερες δυνάμεις και διάθεση, σε αντίθεση με τους Κρητικούς που είχαν εμφανώς «αδειάσει» έπειτα από τον θρίαμβο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Βαθμολογικό κίνητρο εξάλλου δεν υπάρχει στα πλέι οφ και την νίκη την πήρε η ομάδα που θέλει να κλείσει με τον δικό της θετικό τρόπο τη σεζόν και να γλυκάνει τον κόσμο της για τις αποτυχίες που προηγήθηκαν. Το έκαναν με τα γκολ του Ντουντού στο 11' και του Γιαννιώτα στο 86'. Ο ΟΦΗ είχε την καλύτερη στιγμή του στο 60’, όταν το σουτ του Φούντα σταμάτησε στο δοκάρι

Η μικρογραφία

ΟΦΗ-ΑΡΗΣ 0-2

Γήπεδο: Παγκρήτιο

Σκόρερ: 11’ Ντουντού, 86' Γιαννιώτας

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Πιερίας)

Κίτρινες: Λαμπρόπουλος, Καραχάλιος, Φαντιγκά. Πέρεθ, Καντεβέρε

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ: Λίλο, Αθανασίου, Σενγκέλια, Κωστούλας, Κρίζμανιτς, Λαμπρόπουλος, Κανελλόπουλος, Καραχάλιος (79' Θεοδοσουλάκης), Φούντας (79' Γιαννιώτας), Νους, Σαλσέδο (61’ Ισέκα).

ΆΡΗΣ: Αθανασιάδης, Γένσεν, Ρόουζ, Φαμπιάνο, Ράτσιτς, Φρίντεκ, Φαντγκά (66’ Τεχέρο), Γκαρέ (72’ Γιαννιώτας), Πέρεθ, Καντεβέρε (66’ Κουάμε), Ντούντου.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110