Ολυμπιακός: Οι ανάσες και το πρόγραμμα… βουνό

Ο Μεντιλίμπαρ δεν αλλάζει το πρόγραμμα του και τις συνήθειες του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Οι ανάσες και το πρόγραμμα… βουνό

Το διπλό στη Λεωφόρο κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό όσον αφορά στη «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες ξέρουν ότι δεν είναι στο χέρι τους ο τίτλος, αλλά από την πλευρά τους είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να εξαντλήσουν και την παραμικρή πιθανότητα που υπάρχει.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του τελικού του Κυπέλλου δεν είναι κάτι που ευνοεί τον Ολυμπιακό και αρέσει στον Μεντιλίμπαρ. Μετά από μία μεγάλη νίκη ο Βάσκος ήθελε η ομάδα του να έχει κι άλλο ματς και να εκμεταλλευτεί την καλή της ψυχολογία.

Οι «ερυθρόλευκοι», άλλωστε συνήθισαν όλη τη σεζόν να παίζουν σερί ματς και να έχουν ρυθμό. Ο Μεντιλίμπαρ, ωστόσο ζήτησε από τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν αυτή τη διακοπή και να δουλέψουν, αλλά και να ξεκουραστούν παράλληλα.

Το πρόγραμμα για την ομάδα θα είναι ίδιο με εκείνο του Πάσχα. Θα έχουν δηλαδή ρεπό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα θα γυρίσουν στον Ρέντη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει ΠΑΟΚ.

Μάλιστα με την επανέναρξη το πρόγραμμα θα είναι πολύ βαρύ για όλους, αφού τέσσερα μεγάλα ματς θα διεξαχθούν σε διάστημα 14 ημερών. Γι’ αυτό και ο «Μέντι» επέμεινε να τονίζει στους παίκτες του πως έχει σημασία η ξεκούραση, αφού το πρόγραμμα στη συνέχεια θα είναι βαρύ.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110