Ολυμπιακός: Θα έχει ακόμα μία ευχάριστη ανάμνηση από τη Λεωφόρο

Ο Μεντιλίμπαρ δικαιώθηκε που πιστεύει στην ομάδα του και στους παίκτες του και εκείνοι έγραψαν ιστορία στο τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ολυμπιακός: Θα έχει ακόμα μία ευχάριστη ανάμνηση από τη Λεωφόρο

Τις αδυναμίες του τις ξέρει ο Ολυμπιακός και πρώτος απ’ όλα τις ξέρει αυτός είναι που είναι αφεντικό στον Ρέντη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Το λέει πολύ καιρό ότι έχει κομβικούς παίκτες του ντεφορμέ. Δοκίμαζε τα πάντα δείχνοντας ότι είχε εντοπίσει το πρόβλημα.

Η νίκη στη Λεωφόρο δεν έλυσε όλα τα προβλήματα του Ολυμπιακού, ούτε τον έκανε αχτύπητη ομάδα. Έδειξε, όμως, σε όλους ότι όσο είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εντός των τειχών αυτή ομάδα θα δουλεύει και θα παλεύει. Είτε κάποια πράγματα βγαίνουν, είτε όχι το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει αδιαφορία.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία τεράστια νίκη που την είχε μεγάλη ανάγκη για ψυχολογικούς λόγους. Το τι θα γίνει στη συνέχεια του πρωταθλήματος κανείς δεν μπορεί να το ξέρει και να το προβλέψει. Το σίγουρο, όμως, αυτή τη στιγμή είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μία τεράστια νίκη ψυχολογίας δίνοντας απάντηση σε όλους όσοι τους αμφισβήτησαν.

Ο Μεντιλίμπαρ εμπιστεύτηκε αυτούς που ξέρει σε ένα ματς δίχως αύριο και τον δικαίωσαν απόλυτα. Το σημαντικότερο είναι ότι είδε ποδοσφαιριστές όπως ο Τσικίνιο και ο Έσε να είναι εντυπωσιακοί μετά από καιρό. Ειδικά ο πρώτος έδειξε πόσο πολύ έχει λείψει από τον φετινό Ολυμπιακό. Τόσους μήνες που είναι ντεφορμέ η ομάδα του Πειραιά το πλήρωσε ακριβά και έχει βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη θέση. Ο Τσικίνιο είναι ο κομβικός ποδοσφαιριστής που έκανε τη δουλειά και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μία τεράστια νίκη. Αυτός πιέζει τον Γεντβάι και τον αναγκάζει να κάνει το λάθος και αυτός παίρνει την κεφαλιά πάσα για τον Ροντινέι για το 0-2.

Επίσης δικαιώθηκε ο Μεντιλίμπαρ που είδε τους δύο εξτρέμ του να σκοράρουν στο ίδιο ματς. Δεν θυμόμαστε να έχει συμβεί ξανά αυτό.

Και όλα αυτά τα ωραία για τον Ολυμπιακό έγιναν σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός το είχε… σηκώσει πολύ. Οι «πράσινοι» ζητούσαν εκδίκηση για το 2023 και το χαμένο πρωτάθλημα με το γκολ του Ρέαμπτσιουκ. Ήθελαν μία νίκη-πάρτι στο αντίο στη φυσική τους έδρα. Ήθελαν να «τελειώσουν» τον Ολυμπιακό που βρισκόταν σε δύσκολη θέση και με την πλάτη στον τοίχο. Δεν έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά, διότι η ερυθρόλευκη φανέλα έχει άλλο βάρος. Αντί να συμβούν όλα αυτά ο Ολυμπιακός δημιούργησε ακόμα μία ευχάριστη ανάμνηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110