Oλυμπιακός: Φουλάρει για τον «άσο»

Στο λιμάνι ετοιμάζονται, μετά τον Ζιλ Ντίας, να κλείσουν από στιγμή σε στιγμή και τον «αντι-Γιαννιώτη». Τα σενάρια για Ντοναρούμα, Γιακούποβιτς, Λοντίγκιν και Μορέιρα.

Oλυμπιακός:  Φουλάρει για τον «άσο»

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ζιλ Ντίας από τη Μονακό – μέσω Νότιγχαμ – στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται ακόμα και εώς την Παρασκευή (18/1) να βρίσκεται στην Ελλάδα για να τελειώσει το θέμα.


Στο λιμάνι πάντως έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους για τα καλά στο να ολοκληρώσουν άμεσα και την περίπτωση με τον «αντι-Γιαννιώτη»! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξελίξεις για τον τερματοφύλακα μπορεί να έχουμε και εντός της ημέρας, καθώς οι συζητήσεις έχουν κορυφωθεί για να έρθει ο γκολκίπερ που θα βρεθεί στην πλάτη του Ζοσέ Σα.


Ο Αντόνιο Ντοναρούμα που ήταν χθες στην αποστολή της Μίλαν για το Σούπερ Καπ Ιταλίας στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, είναι ένας από τους τερματοφύλακες για τον οποίο έχει ψαχτεί η ομάδα του Πειραιά. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στην Ιταλία, ασχέτως αν από τον Ολυμπιακό δεν το επιβεβαιώνουν.


Ο Έλντιν Γιακούποβιτς δύσκολα θα παραμείνει στην Λέστερ ως τρίτος γκολκίπερ και είναι από τους τερματοφύλακες που όντως απασχολεί τους Πειραιώτες παρότι έχει ένα υψηλότατο συμβόλαιο. Τέλος, και ο Γιούρι Λοντίγκιν έχει μπλεχτεί μέσω Ρωσίας σε σενάρια για Ολυμπιακό και Νότιγχαμ.


Χθες το βράδυ, όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» προτάθηκε και ο 23χρονος Πορτογάλος γκολκίπερ της Άστον Βίλα (ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης), Αντρέ Μορέιρα.


Δεν αποκλείεται να είναι κάποιος τερματοφύλακας που το όνομά του δεν έχει βγει στο φως της δημοσιότητας...