Στην τελική ευθεία για Ντίας ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ κοντά στον 22χρονο Πορτογάλο εξτρέμ, ο οποίος θα διακόψει τον δανεισμό του από τη Νότιγχαμ για να πιάσει λιμάνι.

Στην τελική ευθεία για Ντίας ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία ανάσα από το να φέρει στην Ελλάδα τον Ζιλ Ντίας. Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ που κέρδισε στην «κούρσα» τον Ντιόγο Γκονσάλβες, εμφανίζεται να είναι ένα βήμα από το να πιάσει λιμάνι και να γίνει κάτοικος Πειραιά τουλάχιστον έως το καλοκαίρι.

Ο Ζιλ Ντίας που είναι εξαφανισμένος από την ενδεκάδα της Νότιγχαμ εδώ και ένα μήνα, ψαχνόταν να αποχωρήσει από την Φόρεστ καθώς έβλεπε ότι δεν είχε μέλλον στην Αγγλία. Μάλιστα, όταν πληροφορήθηκε ότι ο νέος τεχνικός της Νότιγχαμ, Μάρτιν Ο’ Νιλ δεν τον έχει στα πλάνα του, τότε πίεσε κι εκείνος με τη σειρά του τη Μονακό να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

Εδώ που έχουν φτάσει πλέον τα πράγματα, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν ο Πορτογάλος αριστεροπόδαρος εξτρέμ δεν ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Δεν αποκλείεται ακόμη και τις επόμενες ώρες να ολοκληρωθεί οριστικά η μετακίνησή του στους Πειραιώτες και να αποτελέσει μία έξτρα λύση για τον Μαρτίνς για τα άκρα της επίθεσης.

Να θυμίσουμε ότι ο Ζιλ Ντίας που παίζει δανεικός από τη Μονακό στη Νότιγχαμ (σ.σ. στους Μονεγάσκους ανήκει από το 2015 έχοντας ωστόσο μόλις μία συμμετοχή), έπαιρνε φανέλα βασικού στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά στην πορεία είτε έμπαινε ως αλλαγή, είτε καθόταν στον πάγκο, είτε δεν ήταν καν στις αποστολές. Φέτος έχει 1 γκολ και 1 ασίστ σε 23 παιχνίδια.