Πιο δύσκολο τώρα για Ολυμπιακό

Η συντριβή του ΠΑΣ από την ΑΕΚ κάνει τον Ολυμπιακό ακόμη πιο υποψιασμένο για το ματς του Σαββάτου στα Γιάννενα. Αρκεί να θυμηθεί ΟΦΗ και Ξάνθη.

Πιο δύσκολο τώρα για Ολυμπιακό

Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ΑΕΚ δεν περίμενε τόσο άνετη επικράτηση της ομάδας του στους «Ζωσιμάδες». Κι ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη δεν είχαν τέτοια εικόνα σαν κι αυτή που εκτυλίχθηκε απόψε στο γήπεδό τους.

Το ερχόμενο Σάββατο θα παίξει στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός, με τον Μαρτίνς που είδε το παιχνίδι της Δευτέρας (14/1) να είναι βέβαιο πως θα αρχίσει από την Τρίτη κιόλας να βάζει τους παίκτες του στην πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουν.

Στην προσεχή αναμέτρηση, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα συναντήσει μία ομάδα που θα έχει απόλυτη ανάγκη από βαθμούς καθώς πλέον έχει έρθει σε δύσκολη θέση όσον αφορά στο θέμα της παραμονής, αλλά και που θα είναι βαθιά πληγωμένη από το αποψινό κάζο της. Συνεπώς θα παρουσιαστεί έτοιμη να βγάλει αντίδραση και θα κάνει το παν για να σταματήσει τους ερυθρόλευκους με όποιον τρόπο μπορέσει.

Ο Ολυμπιακός έχει φέτος παραδείγματα που τον οδηγούν σε απόλυτη αφοσίωση στις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Και σε καμία διάθεση υποτίμησης του ΠΑΣ επειδή βρίσκεται σε πολύ κακό αγωνιστικό «φεγγάρι». Αρκεί οι παίκτες του να θυμηθούν ότι πριν την φετινή επίσκεψή τους στην Κρήτη, ο ΟΦΗ είχε χάσει με «τριάρες» στην έδρα του από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Τον Ολυμπιακό τον νίκησε και του έκανε τρομερή ζημιά στην προσπάθεια για τον τίτλο.

Αλλά και η Ξάνθη. Είχε παίξει εκτός έδρας με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και έχασε χωρίς αντίσταση, αλλά όταν υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό έδειξε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και του έκοψε επίσης πολύτιμους βαθμούς.

Συνεπώς, οι Πειραιώτες ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν και τι να αποφύγουν όταν θα παίξουν στην έδρα του ΠΑΣ. Απόδειξη ανωτερότητας από την αρχή και προσήλωση μέχρι το τέλος.