Βιεϊρίνια: «Ήμουν σίγουρος ότι θα σκοράρω!»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δήλωσε πως ήταν σίγουρος ότι θα νικούσε τον Παπαδόπουλο στο φάουλ που εκτέλεσε.

Βιεϊρίνια: «Ήμουν σίγουρος ότι θα σκοράρω!»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ 3-0 στην Τρίπολη επί του Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά είπε:

Για το γκολ που σημείωσε: «Το έψαχνα πολύ, ήθελα να το αφιερώσω στην κόρη μου που μου ζητάει να βάλω γκολ και στον πεθερό μου που έχει γενέθλια. Ήταν τέτοιο το σημείο του φάουλ που ήμουν σίγουρος πως θα σκοράρω».

Για την φυγή του Πρίγιοβιτς: «Μας έφυγε ένας πολύ σημαντικός παίκτης, έχουμε άλλους όμως να κάνουν τη δουλειά όπως είναι ο Ακπόμ. Συνεχίζουμε. Το σημαντικό είναι η ομάδα. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν».

Για τον Πασχαλάκη: «Ο Πασχαλάκης μας κράτησε, είναι σημαντικό να έχεις έναν τέτοιο τερματοφύλακα, που να μπορεί να σε κρατήσει όρθιο».

Για τη συνέχεια: «Εμείς έχουμε πει και δεν αλλάζουμε, πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Μας στεναχώρησε η ήττα από την Παναχαϊκή, όμως έχουμε κι άλλο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι πάντα. Έχουμε τρία στην έδρα μας και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα μέχρι να φτάσουμε στην ΑΕΚ για να διατηρήσουμε τη διαφορά μας».