Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού με την εμβόλιμη 15η αγωνιστική

Έτσι διαμορφώνεται το προσεχές πρόγραμμα του Ολυμπιακού μετά την απόφαση της Λίγκας για την εμβόλιμη αγωνιστική στις 30/31 Ιανουαρίου.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού με την εμβόλιμη 15η αγωνιστική

Διαδοχικά θα είναι τελικά τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, έπειτα από την απόφαση της Λίγκας να γίνει η αναβληθείσα 15η αγωνιστική στο τέλος του μηνός. Ο Ολυμπιακός θα παίξει δηλαδή το ματς με τη Λάρισα στις 30 ή 31 Γενάρη, αλλά νωρίτερα θα έχει δώσει διαδοχικά τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έχει στο πρόγραμμά του λόγω της αλλαγής έδρας στο ματς με τον ΠΑΣ στον πρώτο γύρο.

Την Κυριακή, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, την επόμενη εβδομάδα θα παίξει στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και αμέσως μετά θα αγωνιστεί στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Μετά από αυτά τα τρία παιχνίδια θα υποδεχτεί μεσοβδόμαδα την Λάρισα.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία, βέβαια, να δουν την ομάδα τους στο Καραϊσκάκη στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη, λογικά στις 22 του μηνός, καθώς δεν έχουν οριστεί από την ΕΠΟ οι ακριβείς ημερομηνίες των ρεβάνς για τη φάση των 16 (θα είναι πάντως το τριήμερο 22,23,24 Ιανουαρίου).

Είναι μια πολύ δύσκολη και κομβική περίοδος για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, καθώς φέτος δεν έχει νικήσει σε επαρχιακή έδρα και πρέπει να αρχίσει να το κάνει (ήττα 0-1 από τον ΟΦΗ, ισοπαλία 1-1 με την Ξάνθη).

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού έως το τέλος Φεβρουαρίου

13/01 Super League: Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

19/01 Super League: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός

22-24/01 Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-Ξάνθη

27/01 Super League: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

30 ή 31/01 Super League: Ολυμπιακός-ΑΕΛ

02/02 Super League: Ολυμπιακός-Πανιώνιος

10/02 Super League: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

14/02 Europa League: Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου

17/02 Super League: Ολυμπιακός-ΑΕΚ

21/02 Super League: Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός

28/02 Super League: Ολυμπιακός-ΟΦΗ

*Εκκρεμούν και τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.