Καραπαπάς για Γιαννιώτη: «Κανείς πάνω από τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός πήρε θέση για το θέμα με τον Έλληνα πορτιέρε μέσω ποσταρίσματος του διευθυντή επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ.

Καραπαπάς για Γιαννιώτη: «Κανείς πάνω από τον Ολυμπιακό»

Από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά την άδεια των Χριστουγέννων ο Ανδρέας Γιαννιώτης δεν εμφανίστηκε ποτέ στον Ρέντη. Στο «ΦΩΣ» είχατε διαβάσει από τις πρώτες μέρες κιόλας για την απουσία του Έλληνα πορτιέρε από τις προπονήσεις, όπως είχατε διαβάσει και για το ενδιαφέρον της Ντιναμό Κιέβου.

Ο Γιαννιώτης παραμένει εκτός ομάδας και ο Ολυμπιακός τοποθετήθηκε επίσημα για το θέμα μέσω του διευθυντή επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά. Σε ποστάρισμα του στην επίσημη σελίδα του στο facebook ο διευθυντής επικοινωνίας ανέφερε:

«Για να μη μπερδεύουν κάποιοι τον κόσμο μας και για να μην εμπλέκουν και τον προπονητή να ξεκαθαρίσουμε κάτι για το θέμα Γιαννιώτη και για κάθε Γιαννώτη αυτού του κόσμου. Όταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σου φέρεται σαν οικογένεια για χρόνια ολόκληρα, όταν χρωστάς στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και δεν σου χρωστάει και σου κάνει μια τεράστια προσφορά και εσύ ασχολείσαι με τη Ρωσία και την Ουκρανία, θα ΕΙΣΑΙ

ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΟΣ. Γιατί; Γιατί όσοι παίζουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα έχουν ψυχή, μυαλό, πνεύμα 100% εδώ! Αλλιώς δεν θα είναι μέλη της ομάδας. Είναι τόσο απλό! ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι πάνω από το καλό του συνόλου και πάνω από την ομάδα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Επί της ουσίας όπως προκύπτει και από τα παραπάνω πολύ δύσκολα θα δούμε ξανά τον Ανδρέα Γιαννιώτη με την ομάδα. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί το προσεχές διάστημα και αν κάτι θα αλλάξει.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξουν συγκλονιστικές αλλαγές και αυτή τη στιγμή ο Ανδρέας Γιαννιώτης έχει τεθεί εκτός ομάδας κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον και από την πειραϊκή ΠΑΕ. Προφανώς αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα τον Ιανουάριο, αφού αυτή τη στιγμή την τριπλέτα απαρτίζουν οι Σα, Χουτεσιώτης και ο Καραργύρης από την ομάδα Νέων.

Θυμίζουμε πως ο Ανδρέας Γιαννιώτης προέρχεται από δύο πολύ καλές σεζόν με τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο και οι Πειραιώτες τον έφεραν πίσω στηρίζοντας πάνω του το νέο πρότζεκτ. Στο πρόσωπο του έβλεπαν τον επόμενο Έλληνα τερματοφύλακα που θα υπερασπιζόταν την «ερυθρόλευκη» εστία. Αν και ξεκίνησε τη σεζόν βασικός στον Ολυμπιακό τελικά έχασε τη θέση του από τον Ζοσέ Σα.

Δείτε το ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά...