Οι πιθανότητες για απόκτηση τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό

Είναι λογικό να σκέφτεται ο Μαρτίνς την απόκτηση ενός «μπακ απ» του Σα από τη στιγμή που ο Γιαννιώτης προπονείται μόνος του. Προς το παρόν όμως είναι μία σκέψη και τίποτα περισσότερο...

Οι πιθανότητες για απόκτηση τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό

Για έναν επιθετικό και δύο εξτρέμ υποτίθεται θα πήγαινε ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αποκτήθηκε ήδη ο Γιώργος Μασούρας, αποκτήθηκε και ο Φράνκο Σολδάνο και μέσα στο επόμενο 15νθήμερο ίσως αποκτηθεί και άλλος ένας εξτρέμ.

Οι εξελίξεις όμως με τον Γιαννιώτη και το γεγονός ότι πλέον προπονείται μόνος του, φέρνουν τον Πέδρο Μαρτίνς σε μία κατάσταση να σκέφτεται και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας που θα αποτελέσει το «μπακ απ» του Ζοσέ Σα.

Αυτή τη στιγμή ο Μαρτίνς δουλεύει με τους Σα, Χουτεσιώτη και Καραργύρη. Υπάρχει λοιπόν η σκέψη να προχωρήσει και στη μεταγραφή ενός γκολκίπερ τον Γενάρη, σε περίπτωση που δεν ανατραπεί το σκηνικό με τον Γιαννιώτη. Ήδη κυκλοφόρησε ως σενάριο η περίπτωση του Κότνικ του Πανιωνίου, ο οποίος είχε ακουστεί και το καλοκαίρι.

Προς το παρόν όμως είναι μόνο μία σκέψη και όχι απόφαση... Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την οριστική εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση με τον Γιαννιώτη, ο οποίος για την ώρα δεν υπολογίζεται, αρχής γενομένης ενόψει του ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη.