O Γιαννιώτης προπονείται πλέον μόνος του και όχι με τους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο 26χρονος γκολκίπερ από το περασμένο Σάββατο (29/12) δεν έχει εμφανιστεί στον Ρέντη έπειτα από απόφαση του Ολυμπιακού. Κάνει μόνος του προπόνηση εδώ και έξι μέρες.

O  Γιαννιώτης προπονείται πλέον μόνος του και όχι με τους παίκτες του Ολυμπιακού

«Τι συμβαίνει με Γιαννιώτη;», ανέφερε πρωτοσέλιδα το «ΦΩΣ» της Παρασκευής (4/1), με αφορμή τα πολλά δημοσιεύματα στο εξωτερικό και δη από την Ουκρανία ότι η Ντιναμό Κιέβου ασχολείται σοβαρά με την περίπτωσή του, μιας και το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες από τον Ρέντη αναφέρουν ότι κάτι παραπάνω ξέρουν στην Ουκρανία, καθώς εδώ και έξι μέρες ο Ανδρέας Γιαννιώτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι, δεν κάνει προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά μόνος του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε πρώτη φάση δεν τον υπολογίζει για το ματς της Ξάνθης. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ανέβασε στην πρώτη ομάδα τον Ηλία Καραργύρη από τους Νέους από το περασμένο Σάββατο (29/12). Εκτός πια κι αν αλλάξει κάτι θεαματικά τις επόμενες τρεις μέρες…

Ποια θα είναι η κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, κανένας δεν μπορεί να το προβλέψει. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιαννιώτης επέστρεψε από τον Ατρόμητο στον Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» να λένε ότι είναι ο τερματοφύλακας στον οποίο σκοπεύουν να επενδύσουν για τα επόμενα χρόνια και να υπερασπίζεται ως βασικός την εστία των Πειραιωτών.

Αυτή τη στιγμή όμως οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε ανοικτή γραμμή με την Πόρτο για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Ζοσέ Σα. Σε ανοικτή γραμμή δηλαδή για τον Πορτογάλο γκολκίπερ, ο οποίος εδώ και δύο μήνες παίζει βασικός στον Ολυμπιακό.