ΑΕΛ: Συμφωνία με τον Μαλεζά

Σε οριστική συμφωνία με τον Στέλιο Μαλεζά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας φέρεται να έχει έρθει η διοίκηση της ΑΕΛ.

ΑΕΛ: Συμφωνία με τον Μαλεζά

Μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Βόλο με σκορ 5-2 ο Γιώργος Πετράκης αποτέλεσε παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν την αναζήτηση προπονητή και από την πρώτη στιγμή σε περίοπτη θέση βρισκόταν ο Στέλιος Μαλεζάς.

Πληροφορίες από τη Λάρισα αναφέρουν ότι η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την πλευρά του 40χρονου προπονητή και αυτό που μένει είναι να γίνει και επίσημο πως θα είναι ο προπονητής της ΑΕΛ.

Ο Μαλεζάς πέρσι, στις 23 Δεκεμβρίου 2024 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας σε μία προσπάθεια να μπορέσει να την κρατήσει στην κατηγορία. Στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας κάθισε για 20 παιχνίδι με απολογισμό 8 νίκες 3 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Ο Μαλεζάς έχει κοουτσάρει την Κ19 του ΠΑΟΚ και την ομάδα Νέων του Δικεφάλου, ενώ έχει καθίσει και στον πάγκο του Μακεδονικού. Πλέον όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει το δύσκολο έργο να αλλάξει τη μοίρα της ΑΕΛ.

Θυμίζουμε πως για τον πάγκο της ΑΕΛ είχε «παίξει» πολύ έντονα και το όνομα του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110