Επιβεβαιώνουν από την Αργεντινή για Σολδάνο

Και στη Λατινική Αμερική αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ασχολείται ενεργά με την υπόθεση του 24χρονου στράικερ και πως γίνονται συζητήσεις με την Ουνιόν.

Επιβεβαιώνουν από την Αργεντινή για Σολδάνο

Ο Φράνκο Σολδάνο είναι σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός άσος ήταν στο… στόχαστρο των Πειραιωτών και το καλοκαίρι με τη μεταγραφή του να μην γίνεται. Οι "ερυθρόλευκοι" τα δίνουν όλα τις τελευταίες ώρες προκειμένου να κλείσουν τον παίκτη της Ουνιόν Σαντα Φε.

Μία περίπτωση που έχει τις δυσκολίες της, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή για τον Φράνκο Σολδάνο έχουν δείξει ενδιαφέρον και σύλλογοι από την Ιταλία. Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός θέλει πραγματικά τον ποδοσφαιριστή και πως κινείται πολύ θερμά για την απόκτηση του παίκτη.

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ασχολείται πολύ ζεστά με τη συγκεκριμένη υπόθεση επιβεβαιώνεται και από την Αργεντινή. Συγκεκριμένα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής αναφέρουν πως «ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα της Ουνιόν για τον παίκτη». Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με την ομάδα της Αργεντινής προκειμένου να κάνουν δικό τους τον 24χρονο στράικερ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό και όπως σας έγραψε και το «ΦΩΣ» το εμπόδιο αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι η ίδια η ομάδα του. Η Ουνιόν φέρεται να θέλει 2,5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Στην Αργεντινή υπήρξε tweet σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός ασχολείται ξανά με τον παίκτη και επισημαίνουν πως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Εκεί άλλωστε κρύβεται και το κλειδί της συγκεκριμένης υπόθεσης.