Αντίθετη και η ΕΡΤ με το ενδεχόμενο εμβόλιμης αγωνιστικής

Η κρατική τηλεόραση έχει ταχθεί στο πλευρό της NOVA και δεν συμφωνεί η 15η αγωνιστική να διεξαχθεί εμβόλιμα.

Αντίθετη και η ΕΡΤ με το ενδεχόμενο εμβόλιμης αγωνιστικής

Κοινή αντίληψη με τη NOVA αναφορικά με τον επανορισμό της αναβληθείσας 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φαίνεται πως έχει η ΕΡΤ, που επίσης εμφανίζεται αντίθετη στο ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια μεσούσης της εβδομάδας. Η συνδρομητική τηλεόραση έχει προτείνει ως ημερομηνίες τα τριήμερο 5-7 Ιανουαρίου ή 12-14/1, όμως επί του θέματος θα αποφασίσει η Λίγκα στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της προσεχούς Παρασκευής (28/12).

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή που απέστειλε προς τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος η Nova, υπογραμμίζει πως η Super League πρέπει να αποφασίσει και να εισηγηθεί στην ΕΠΟ όπως μετακυλιστεί στο επόμενο διαθέσιμο σαββατοκύριακο όλος ο προγραμματισμός του πρωταθλήματος, χωρίς να υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική, ξεπερνώντας στην πράξη τα όποια τυπικά ζητήματα του ΚΑΠ. Η Nova ζήτησε από το Δ.Σ. της Super League «να πράξει κάθε τι αναγκαίο» προκειμένου να συνεννοηθούν οι αρμόδιοι φορείς και να αποκλειστεί η όποια εμβόλιμη αγωνιστική.

Σύμφωνα με την πρόταση της Nova και με δεδομένο ότι οι διαιτητές θα επανεκτιμήσουν τη στάση τους στις 4 Ιανουαρίου 2019, το πιθανότερο σενάριο είναι η 15η αγωνιστική να διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, το οποίο θα συνεχιστεί κανονικά και θα περατωθεί μια εβδομάδα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό.