Που πάει ο Τουρέ - Η αντίπαλος του Ολυμπιακού που τον θέλει

Ο δαιμόνιος ατζέντης του και οι επαφές που προφανώς έχει ήδη κάνει.

Που πάει ο Τουρέ - Η αντίπαλος του Ολυμπιακού που τον θέλει

Ο Γιάγια Τουρέ αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό και είναι δεδομένο ότι ήδη ο ατζέντης του Ντμίτρι Σέλουκ αναζητά τον επόμενο σταθμό του πελάτη του.

Ο Σέλουκ είναι δεδομένο ότι έχει κάνει εδώ και καιρό τις κινήσεις του. Χθες, μίλησε για το διαζύγιο και είπε μεταξύ άλλων για το μέλλον του Τουρέ: «Είναι σοβαρός ποδοσφαιριστής. Ο Μουρίνιο μπορεί να δείχνει με τα τρία δάχτυλα ότι κέρδισε τρεις φορές την Premier League, αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Τουρέ. Τον Ιανουάριο που ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος θα εξετάσουμε όλες τις προτάσεις που έχουμε και θα επιλέξουμε την καλύτερη. Ο Γιάγια είναι ανοιχτός σε προτάσεις και νομίζω πως πολλοί θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον».

Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι μια από τις ομάδες που θέλει τον Τουρέ είναι η αυριανή αντίπαλος του Ολυμπιακού. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν συνεχή δημοσιεύματα στην Ιταλία σύμφωνα με τα οποία η Μίλαν επιθυμεί να αποκτήσει τον Ιβοριανό.

Υπάρχει πάντα και η Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία είχε εξαιρετικό πέρασμα ο Τουρέ και πρόκειται για μια από τις καλές -για τον Σελούκ- ποδοσφαιρικές αγορές. Ο δαιμόνιος ατζέντης έχει και εκεί πολλές γνωριμίες.

Εκτός και εάν ο Τουρέ επιλέξει για οικονομικούς λόγους άλλες αγορές όπως της Αμερικής ή της Κίνας. Αγορές που αποδεδειγμένα πληρώνουν καλά.