Ολυμπιακός για Τουρέ: «Οι πόρτες του συλλόγου θα είναι ανοιχτές»

Και επίσημα πλέον ο Ιβοριανός χαφ αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Πειραιά, αφού βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε το συμβόλαιο του.

Ολυμπιακός για Τουρέ: «Οι πόρτες του συλλόγου θα είναι ανοιχτές»

Όπως σας έγραψε νωρίτερα το fosonline.gr ο Γιάγια Τουρέ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να λυθεί το συμβόλαιο του. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από τους Πειραιώτες, αφού με ανακοίνωση τους επιβεβαίωσαν πλήρως το ρεπορτάζ και επισημοποίησαν το τέλος της συνεργασίας με τον Ιβοριανό. Είναι σημαντικό πως η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δεν αναφέρει μόνο τη θέση του Ολυμπιακού, αλλά και του Γιάγια.

Αναλυτικά η από κοινού ανακοίνωση Ολυμπιακού και Τουρέ:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας, ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και έχει σημαδέψει την ιστορία του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα.

Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν.

Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν».