Ο Σέλουκ για το διαζύγιο του Τουρέ με τον Ολυμπιακό

Ο Ουκρανός ατζέντης μίλησε για το «αντίο» του Ιβοριανού στον Πειραιά και για το μέλλον του από εδώ και πέρα.

Ο Σέλουκ για το διαζύγιο του Τουρέ με τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός και Γιάγια Τουρέ χώρισαν φιλικά και μάλιστα η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ήταν από κοινού. Ο Ιβοριανός χαφ δεν βρήκε το χρόνο που θα ήθελε στην ομάδα του Πειραιά κι έτσι αποχωρεί. Για το διαζύγιο του 35χρονου χαφ με τον Ολυμπιακό μίλησε στο sport24.ru ο εκπρόσωπος του, Ντμίτρι Σέλουκ.

Ο Ουκρανός ατζέντης τόνισε πως ο Τουρέ πήρε τα χρήματα για τους τρεις μήνες που έμεινε στην Ελλάδα τίποτα παραπάνω. «Ο Γιάγια δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ περισσότερο απ’ ότι προέβλεπαν οι τρεις μήνες, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος που έμεινε στον Ολυμπιακό. Επιπλέον για τις 11 μέρες του Δεκεμβρίου δεν ζήτησε τίποτα από τον Ολυμπιακό. Αυτό δείχνει πως δεν πήγε στον Πειραιά για τα χρήματα, αλλά για να βοηθήσει πραγματικά το κλαμπ με διάφορους τρόπους», είπε ο Σέλουκ.

Συνεχίζοντας ο εκπρόσωπος του Ιβοριανού χαφ τόνισε: «Πολλά απ’ όσα περιμέναμε δεν ήταν έτσι όπως τα θέλαμε. Ο Γιάγια είναι απογοητευμένος και έκανε έκκληση προς τον ιδιοκτήτη του συλλόγου να καταγγείλει τη σύμβαση. Ο Γιάγια δεν είχε την υποστήριξη αρκετών ανθρώπων του συλλόγου κάτι που δεν το περίμενε. Γι’ αυτό και ζήτησε να τερματιστεί η σύμβαση. Ευχόμαστε καλή τύχη στον Ολυμπιακό και όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου οι δρόμοι τους ίσως και να συναντηθούν ξανά. Ο Γιάγια θα θυμάται για πάντα την υποδοχή των οπαδών και θα τους σέβεται για πάντα», είπε ο Σέλουκ.

Για το μέλλον του Τουρέ είπε: «Είναι σοβαρός ποδοσφαιριστής. Ο Μουρίνιο μπορεί να δείχνει με τα τρία δάχτυλα ότι κέρδισε τρεις φορές την Premier League, αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Τουρέ. Τον Ιανουάριο που ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος θα εξετάσουμε όλες τις προτάσεις που έχουμε και θα επιλέξουμε την καλύτερη. Ο Γιάγια είναι ανοιχτός σε προτάσεις και νομίζω πως πολλοί θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Ιβοριανού χαφ.