OΦΗ-Παναθηναϊκός 3-1: Μαύρο φίδι τον έφαγε...(vid)

Ο ΟΦΗ κατάπιε τον Παναθηναϊκό 3-1 στο Ηράκλειο και τον υποχρέωσε στη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα.

OΦΗ-Παναθηναϊκός 3-1: Μαύρο φίδι τον έφαγε...(vid)

Μετά τον ΟΦΙ (δηλαδή της Ιεράπετρας) μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο (2-2) ο Παναθηναϊκός τα βρήκε μπαστούνια και με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 στο Ηράκλειο.

Οι κρητικοί έπαιξαν καταπληκτικά σε όλο το παιχνίδι, ήταν εμφανώς ανώτεροι, είχαν σαφές πλάνο το οποίο υπηρέτησαν με ευλάβεια και δικαιώθηκαν, είχαν ψυχή και πάθος πηγαίνοντας πρώτοι σε όλες τις «μονομαχίες» και επιβλήθηκαν δικαιότατα παίρνοντας πανάξια μια μεγάλη νίκη.

Από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι» ήταν άγευστοι και άνοστοι. Με τρομερά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία, όπου έκαναν πάρα πολλά λάθη, με τη μεσαία τους γραμμή σχεδόν ανύπαρκτη δεν είχαν πολλά να περιμένουν από αυτή την αναμέτρηση με την εικόνα που παρουσίασαν.

Ακόμα και όταν ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κάτσε, ο ΟΦΗ είχε τον τρόπο πιέζοντας ασφυκτικά από ψηλά να επιβάλει ξανά το παιχνίδι του και να πάρει μια εμφατική νίκη χάνοντας παράλληλα και πάρα πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει την έκταση του σκορ.

Οι παίκτες του Δώνη απο το 75’ και μετά παρουσίασαν σημάδια αποσύνθεσης, αφού δεν μπορούσαν να αλλάξουν μπαλιά, κάνοντας συνεχώς λάθη δημιουργώντας στον ΟΦΗ προϋποθέσεις για ευκαιρίες.

Σχεδόν κανείς παίκτης του ΟΦΗ δεν υστέρησε, αλλά οι Μεγιάδο, Βουό και Δεληγιαννίδης ήταν οι κορυφαίοι. Από τον Παναθηναϊκό μόνο ο φιλότιμος Κάτσε διασώθηκε.

Με λίγα λάθη η διαιτησία του Σκουλά.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Θεοδ. Βαρδινογιάννης
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 3-1
Σκόρερ: 5' Δεληγιαννίδης, 40' Πλατέλλας, 60' Κοροβέσης- 36΄Κάτσε
Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Κάρτες: Πλατέλλας - Μακέντα, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κολοβέτσιος

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νάστος, Κυριακίδης, Πλατέλλας (85΄ Κουτσιανικούλης), Σασί (72΄ Παπαστεριανός), Βουό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ινσούα (63΄ Χατζηθεοδωρίδης), Κολοβέτσιος, Δώνης (63΄ Καμπετσής), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης (83΄ Στάικος), Κάτσε, Πούγγουρας.

Δείτε τα γκολ του αγώνα ΕΔΩ