Σανίνο: «Δουλειά και λίγα λόγια»

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Αστέρα Τρίπολης.

Σανίνο: «Δουλειά και λίγα λόγια»

Ακόμα μία ήττα γνώρισε ο Λεβαδειακός με αποτέλεσμα να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και το μέλλον του να είναι πολύ δύσκολο. Η ομάδα της Βοιωτίας ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1-0 σε ένα παιχνίδι έμεινε με δέκα παίκτες από το 50’ λόγω της αποβολής του Σαβατονγκό.

Ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας, Τζουζέπε Σανίνο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του. Παράλληλα στάθηκε στο γεγονός ότι ο Λεβαδειακός σε αυτό το παιχνίδι έπαιξε με αρκετές απουσίες και με λύσεις ανάγκης στην άμυνα.

«Είμαστε εδώ να μιλήσουμε για μία ήττα που κάναμε. Σε σχέση με τα Γιάννενα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω κάτι στους παίκτες μου γιατί πίεσαν τον εαυτό τους πάρα πολύ. Έκαναν πολύ καλή δουλειά, προσπάθησαν και παρότι είχαμε πολλούς παίκτες που ήταν από αυτό το παιχνίδι. Στην ουσία παίζαμε μόνο με ένα σέντερ μπακ. Με τα παιδιά που καλύψαμε αυτές τις απουσίες στο κέντρο της άμυνας έκαναν περισσότερο από καλή δουλειά. Το ξέρω ότι ήταν δύσκολο όταν ήρθα στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι είναι δύσκολα τα αποτελέσματα που έχουμε. Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε. Υπάρχει μόνο ένας δρόμος, πολλή δουλειά και λίγα λόγια», δήλωσε ο Σανίνο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.