Στα πόδια του Κούτρη - Οι ομάδες που τον θέλουν - Πόσα δίνει η Γουέστ Χαμ

Το βλέπουν με τον Ολυμπιακό, τον βλέπουν με την Εθνική και θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Στα πόδια του Κούτρη - Οι ομάδες που τον θέλουν - Πόσα δίνει η Γουέστ Χαμ

Ο Λεονάρντο Κούτρης επέστρεψε για τα καλά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, κέρδισε τη θέση και στην Εθνική ομάδα και προσέλκυσε ήδη το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Μάλιστα τα ΜΜΕ της Αγγλίας κάνουν και σήμερα λόγο για το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ. Συγκεκριμένα η «Daily Mirror» αναφέρει πως η ομάδα του Λονδίνου είναι έτοιμη να προσφέρει 5.6 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Ο τεχνικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας, Αρμάντο Ουσίγιος, παρακολούθησε τον Κούτρη στα τελευταία παιχνίδια και εισηγήθηκε την απόκτηση του.

Για τον Κούτρη έχουν δείξει ενδιαφέρον επίσης Ρεν και Πάρμα ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η Άουγκσμπουργκ τον τσέκαρε στο ματς της Ελλάδας με τη Φινλανδία,

Για τη γαλλική ομάδα, ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα είναι και πιο σοβαρά απ’ ότι είχε φανεί αρχικά. Σύμφωνα με το Mercato365 ο πρόεδρος της Ρεν Ολιβιέ Λετάνγκ μετέβη στη χώρα μας προκειμένου να μιλήσει για τον μπακ του Ολυμπιακού.

Τα γαλλικά Μέσα επιμένουν πως το ενδιαφέρον της Ρεν είναι πολύ θερμό και μάλιστα φέρεται να είναι και πολύ προχωρημένο. Οι Γάλλοι είχαν δει τον Κούτρη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θεωρούν πως είναι μία πολύ καλή περίπτωση με την οποία αξίζει να ασχοληθούν.