Ο Ουσίγιος, ο Κούτρης και η Γουέστ Χαμ

Οι Άγγλοι επιμένουν πως ο πρώην αθλητικός διευθυντής έχει μείνει εντυπωσιασμένος με τον Έλληνα μπακ των Πειραιωτών.

Ο Ουσίγιος, ο Κούτρης και η Γουέστ Χαμ

«Αυτός ο παίκτης μπορεί να έχει φοβερή εξέλιξη», είχε πει ο Μάριο Ουσίγιος το καλοκαίρι του 2017 όταν εργαζόταν στον Ολυμπιακό και είδε τον Λεονάρντο Κούτρη στο Ζέεφελντ. Δεν χρειάστηκε περισσότερο από τρεις ημέρες για να αποθεώσει τον 23χρονο μπακ. Έσταζε μέλι τότε ο Ουσίγιος για τον διεθνή αριστερό οπισθοφύλακα των «ερυθρόλευκων» και φυσικά δεν τον έχει ξεχάσει.

Ο Ουσίγιος κατέχει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στη Γουέστ Χαμ και τον Λεονάρντο τον έχει πάντα στα υπόψη του. Ο Ισπανός παράγοντας βρέθηκε στη χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Φινλανδία. Σε εκείνο το ματς είχε κάνει το ντεμπούτο του με το εθνόσημο στο στήθος ο Λεονάρντο Κούτρης.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία ο Ουσίγιος βρέθηκε στο Στάδιο για τον Κούτρη και μόνο. Το βλέμμα του ήταν… καρφωμένο στον μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος τον έχει εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή.

Οι Άγγλοι, μάλιστα επισημαίνουν πως οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ο Ουσίγιος παρακολουθούσε τον Φορτούνη δεν ευσταθούν. Μόνο για τον Κούτρη κρατούσε σημειώσεις ο αθλητικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ, αφού η ομάδα του βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ. Μάλιστα σκοπεύουν να αποκτήσουν παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Ιανουάριο.