Ολυμπιακός: Το φιλικό με Ρόμα και οι Κύπριοι που περιμένουν «ερυθρόλευκα» ματς στο νησί τους!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κλείσει ένα δυνατό φιλικό με τη Ρόμα στην Ιταλία, ενώ στην Κύπρο ελπίζουν να δουν τους Πειραιώτες από κοντά τον Αύγουστο για φιλικά.

Ολυμπιακός: Το φιλικό με Ρόμα και οι Κύπριοι που περιμένουν «ερυθρόλευκα» ματς στο νησί τους!

Σύντομα θα ανακοινώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Μιας προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου, οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία στις 15 Ιουλίου, θα κάτσουν εκεί έως τις 27 του ίδιου μήνα και εν συνεχεία θα δώσουν κι άλλα φιλικά (σ.σ. ξέχωρα από τα τέσσερα στη «χώρα της τουλίπας») σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει ένα εντελώς διαφορετικό σκεπτικό σε σχέση με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν ήθελε πολλά φιλικά πέρσι στο βασικό στάδιο προετοιμασίας που είχε γίνει στην Αυστρία. Αντιθέτως, ο Μεντιλίμπαρ θέλει πολλά και δυνατά ματς.

Ήδη έχει κλείσει με τη Νότιγχαμ στο Καραϊσκάκη στις 8 Αυγούστου. Τώρα είναι κοντά στο να κλείσει ένα φιλικό με τη Ρόμα στην Ιταλία στις 3 Αυγούστου. Αναμένεται να κλείσει άλλα δύο, πάλι στο εξωτερικό.

Για παράδειγμα, στην Κύπρο ελπίζουν οι ντόπιοι Ολυμπιακοί ότι θα δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα και μαζί θα δουν και τις ευρωκούπες. Εν ολίγοις, στη Μεγαλόνησο θα ήθελα να παρακολουθήσουν τον Ολυμπιακό σε φιλικά με κυπριακές ομάδες. Είχε κυκλοφορήσει και μία φήμη προ ημερών ότι υπάρχει μία σκέψη να πάνε οι Πειραιώτες στην Κύπρο.

Λίγες μέρες υπομονή λοιπόν... Σύντομα θα ανακοινωθούν τα πάντα, με πρώτο-πρώτο φυσικά το προπονητικό κέντρο έξω από το Ρότερνταμ, όπου θα βάλει ο Ολυμπιακός τις «βάσεις» για τη νέα σεζόν.