Δικαίωση και εντός αγωνιστικού χώρου!

Βαθμοί δεν αφαιρέθηκαν από τον Ολυμπιακό, όμως ο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του οφείλουν να… μιλήσουν μέσα στο γήπεδο.

Δικαίωση και εντός αγωνιστικού χώρου!

Όλο το προηγούμενο διάστημα έγινε μεγάλη κουβέντα και προσπάθεια γι’ αφαίρεση βαθμών του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια ότι πολλοί το θεωρούσαν δεδομένο, όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν χάνουν βαθμούς από το πρωτάθλημα και από εδώ και πέρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Η ομάδα του Πειραιά δεν έχασε βαθμούς σε δικαστικές αίθουσες, αλλά θα πρέπει να σταματήσει να χάνει και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους προκειμένου να ανατρέψει την κατάσταση στο πρωτάθλημα και να πάρει τον τίτλο.

Η ιστορία με όσα έγιναν στην Πάτρα είχε αίσιο τέλος και έτσι έπρεπε να γίνει, διότι θα ήταν παράλογο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για την επίθεση που έκαναν τα ΜΑΤ σε γυναικόπαιδα. Από την άλλη, όμως, τώρα οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν μέσα στις τέσσερις γραμμές να αποδείξουν πως είναι καλύτεροι και πως μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Μέχρι στιγμής έχουν πετάξει μεγάλες ευκαιρίες στα σκουπίδια, αλλά από εδώ και στο εξής τα δώρα τελειώνουν. Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά περιμένει τη δικαίωση και εντός αγωνιστικών χώρων. Μία δικαίωση που εξαρτάται από τον ίδιο και κανείς άλλος δεν παίζει ρόλο. Μία δικαίωση που θα έρθει νικώντας τους αντιπάλους, παίρνοντας νίκες και φτάνοντας στην ανατροπή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι και ο μεγάλος στόχος.