Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Γιαννιώτικο μπλόκο στην Καισαριανή, υποβιβάστηκε και η Κηφισιά (hls)

Ο ήδη υποβιβασμένος ΠΑΣ Γιάννινα υποχρέωσε σε ήττα την Κηφισιά (2-3) που τον ακολούθησε στην Super League 2

Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Γιαννιώτικο μπλόκο στην Καισαριανή, υποβιβάστηκε και η Κηφισιά (hls)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα που είχε ήδη υποβιβαστεί στη Super League 2 δεν έκανε… χάρη στην Κηφισιά. Αγωνίστηκε για το γόητρο και την ιστορία του, επικράτησε στην Καισαριανή με 3-2 των γηπεδούχων και τους υποχρέωσε και αυτούς σε υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Ματς με μεγάλη ένταση, ρυθμό, εκατέρωθεν ευκαιρίες, ανάμεσα σε δύο ομάδες που τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν αν έχουν σε μεγάλη ημέρα τον Κολομβιανό Ροσέρο που πέτυχε δύο γκολ αι επιβλήθηκαν επί ενός αντιπάλου που είχε πολύ άγχος, αλλά και ατυχία, καθώς ο Τετέι σούταρε δύο φορές στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ακυρώθηκαν και δύο γκολ της Κηφισιάς, που επέστρεψε άμεσα στην Β’ Εθνική, μετά την περσινή ιστορική της άνοδο.

ΤΑ ΓΚΟΛ
26’: Παλιά του τέχνη κόσκινο… Ο Σωτήρης Νίνης εκτέλεσε με τεχνική φάουλ από τον άξονα και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Αθανασίου (1-0).
36’: Εξαιρετική συνεργασία των φιλοξενούμενων, ο Κόντε αντί για τον συνήθη ρόλο του εκτελεστή επέλεξε την ασίστ με τακουνάκι και ο Ροσέρο με «τσίμπημα» πέρασε την μπάλα πάνω από τον Νικοπολίδη ισοφαρίζοντας σε 1-1.
74’: Ο Μπεγκάλα με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανατρέποντας το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-2).
82’: Ο Οζέγκοβιτς κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία και ισοφάρισε σε 2-2.
93’: Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ροσέρο που συνέκλινε από αριστερά και πλάσαρε ιδανικά τον Νικοπολίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

Η μικρογραφία
ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-3
Γήπεδο: Καισαριανής
Σκόρερ: 26’ Νίνης, 82’ Οζέγκοβιτς-34’, 93’ Ροσέρο, 74’ Μπεγκάλα
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Σολόα, Σπίνος, Γκόμπελιτς, Εραμούσπε, Πανάγου, Κύρκος.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης - Κλωναρίδης (λ. τ. 41’ Γκόμπελιτς) Βαφέας Σπίνος Μιλίτσεβιτς- Σολόα (84’ Γιόβαντσιτς), Πρίτσας- Νίνης (46’ Μενέντες) Κρισιούμα Τετέι- Οζέγκοβιτς.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Αθανασίου- Πανάγου, Σαμποτσίνσκι, Εραμούσπε, Κιάκος (72’ Τζίνο)- Καραχάλιος (71’ Μπεγκάλα), Λιάσος- Τζίμας (69’ Μίνα), Κύρκος (70’ Σόρια), Ροσέρο- Κόντε.