Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης, το συμβόλαιό του και η στάση του Μεντιλίμπαρ

Φαίνεται ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα για το μέλλον του Κωνσταντίνου Τζολάκη μετά το καλοκαίρι παρά το ενδιαφέρον της Μπράγκα.

Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης, το συμβόλαιό του και η στάση του Μεντιλίμπαρ

Αν πριν από δύο μήνες διαβάζαμε στα ρεπορτάζ της Πορτογαλίας ότι η Μπράγκα έχει βάλει στο σημάδι τον Κωνσταντίνο Τζολάκη και σκοπεύει να του καταθέσει πρόταση, τότε θα λέγαμε ότι θα το λαμβάναμε σοβαρά υπόψη.

Ποιος ποδοσφαιριστές άλλωστε δεν θέλει να παίζει; Ο Τζολάκης εμφανίστηκε στο προσκήνιο λίγες μέρες μετά την ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο νεαρός πορτιέρε μπήκε στη μάχη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία, εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού στον ώμο του Πασχαλάκη. Από τότε δεν ξαναβγήκε και έχει εξελιχθεί πλέον σε ένα από τα πρόσωπα που φιγουράρουν δικαίως στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί μπόλικος θόρυβος για το αν ο Τζολάκης θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Στην παρούσα φάση αυτό που καίει είναι οι Πειραιώτες να ολοκληρώσουν τη χρονιά ιδανικά. Έχουν φτάσει στα ημιτελικά του Κόνφερενς, είναι ακόμα στο κόλπο του πρωταθλήματος και σίγουρα ο στόχος είναι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να κατακτήσουν δύο τρόπαια.

Από εκεί και πέρα, ο Τζολάκης είναι σαφές ότι θα μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον έχει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν. Οπότε, αντιλαμβάνεστε ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο και η στάση του προπονητή απέναντι στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκάθαρα απολαμβάνει με έντονο τρόπο όλα όσα ζει το τελευταίο διάστημα, φορώντας τα γάντια του βασικού.