Τερίμ: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

Δηλώσεις αναφορικά με τις επερχόμενες αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού έκανε ο Φατίχ Τερίμ.

Τερίμ: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

Στην Cosmote TV και την εκπομπή «Sportshow» μίλησε ο Φατίχ Τερίμ που αναφέρθηκε στο κλείσιμο του Παναθηναϊκού στη σεζόν αλλά και τα στοιχεία που χρειάζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Αρχικά θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τη Λαμία. Στη συνέχεια έχουμε νέο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ και έπειτα εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τελευταίο ματς είχα πει κάτι και θα ήθελα να το επαναλάβω κι εδώ. Για να πάρουμε το πρωτάθλημα, πέντε πράγματα να είναι αλληλένδετα.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, το τεχνικό επιτελείο, όλοι όσοι δουλεύουν στην ομάδα, σύσσωμος ο σύλλογος και οι οπαδοί να είναι όλοι μαζί. Όλους αυτούς τους χρειαζόμαστε, πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αυτή την φορά, που θα παίξουμε με τη Λαμία, η διαφορά είναι πως θα αγωνιστούμε στο γήπεδο τους, δεν υπάρχει κάτι άλλο διαφορετικό. Όπως περιέγραψα πριν, αν αυτά τα πέντε στοιχεία, οι πέντε τομείς, είναι ενωμένοι, αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Ομάδα και φίλαθλοι, όλοι μαζί ενωμένοι».

Για το ματς με τη Λαμία και αν θα κάνει κάποια διαχείριση για τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΚ:

«Για μένα ο κάθε αγώνας έχει μια διαφορετική ιστορία. Η φιλοσοφία μου είναι πως ο πιο σημαντικός αγώνας είναι ο επόμενος που υπάρχει στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό δεν μπορώ να σκεφτώ τον αμέσως επόμενο και να αλλάξω πολλά πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διατηρήσουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, σε κάθε αντίπαλο έχουμε πάντα σεβασμό και η Λαμία είναι μια ομάδα που οφείλουμε να σεβόμαστε. Όπως όλους άλλωστε.

Πρώτα θέλουμε να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα και μετά θα σκεφτούμε την ΑΕΚ. Μέσα στην αναμέτρηση βέβαια, αν έχουμε αυτή τη δυνατότητα και βαίνουν όλα όπως θέλουμε, θα κινηθούμε ανάλογα. Στους τελευταίους πέντε αγώνες που έχουμε στο πρωτάθλημα, θα υπάρχει ένας Παναθηναϊκός που θα είναι πάρα πολύ δυνατός. Όλοι μαζί, ομάδα, οπαδοί, ο σύλλογος, όσοι δουλεύουν εδώ, αν τα καταφέρουμε, θα το έχουμε καταφέρει όλοι μαζί. Χωρίς να φοβόμαστε τίποτα και χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα».